Chaba Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Karoč vajadzētu uzzināt linku caur kuru var dabūt atjaunināšanu BIOSam. Jo mans ir 2 gadi vecs u.t.t. Vai arī paskaidrojumu kāpēc man to nevajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Tev kaut kas neiet? Ja viss iet, tad ko čakarēties? Lūk, kāpēc to nevajag. PS: Un pat ja... mēs jau labi zinam, kāds tev bioss, tāpēc varēsim precīzi un nekļūdīgi samācīt, ko un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 tā kā tev nav ne mazākās nojausmas, kā to dara, kā arī tev nav ne mazākās nojausmas, kam tas ir vajadzīgs, kā arī tev nav ne mazāko iemaņu angļu valodā un meklētāju izmantošanā, tad tev NAV vajadzīgi iemesli, lai kaut ko tādu NEDARĪTU Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 es tev pateikšu iemeslu kapēc tev to nevajag! jo 99% ka tu to izlasiji "Everest" diagnosticēšanas progā, kā ieteikumu un pats nezini kas tas ir! Mainot BIOSU, arī updeitojot var visu nojāt un tad tu varēsi kost pirkstos un priecāties ka nekas neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts