^Ali^ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 labs vakars, kas būtu gatavs rīt doties @ chilli un iedzert kādu pivcīti ? Es labprāt iekostu kādu VEĢETĀRO picu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Variantu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Ja sadabuushu naudu - piekaapshu. Ap cikiem ir ieplanots ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 vakarpusē - 7-8 p.s Nācējiem lūdzams nerunāt daudz par csu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 vakarpusē - 7-8 p.s Nācējiem lūdzams nerunāt daudz par csu oj bļē, es vakar tā spēlēju csu... jedritvaikociņ tādi fragi bija aaah... NOT! tā ka man par to nav jāuztraucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 vakarpusē - 7-8 p.s Nācējiem lūdzams nerunāt daudz par csu A kad ir runaats Sharigan jau vienreiz appisi mani, ta ka pamegini neierasties tikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Vegjetaaraa pica - njamm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Ja kadreiz kads pasaciens Liepaja notiktu buutu cita lieta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 gaidishu apsveikumus bijushajaa vardadienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 gaidishu apsveikumus bijushajaa vardadienaa Tu pat neceri, tev alinju jau esmu uzlicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Tu pat neceri, tev alinju jau esmu uzlicis tas bija dzimenee Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 tas bija dzimenee Ja neesi pamanijis man arii bija vardene, ka nekaa Kaspari esam , ta tu man es tev Aaa un info parejiem no jums arii gaidiishu davanas alus veidaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 vakarpusē - 7-8 p.s Nācējiem lūdzams nerunāt daudz par csu lawl Es CSu paspeleju labi ja 2h nedeeljaa. Laika nepietiek. Taa kaa man CS ir vairak saistits ar aatru nomirshanu, nekaa ar noshaushanu mani medniekstaasti buutu garlaiciigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 worm, es tev atļaušu bencikam pipsi paknibināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 nebūšu, jāmācās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 taa kaa eju shodien uz konci depo, kas saakas 10os, tad mosh piekaapshu pirms tam mazliet ietureeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Kaspariem jāliek ali, par CSu aizliegts runāt... Es nevaru uzturēt tēmas ne par ko citu, kā tikai par CSu, naudas arī nav, lai liktu alus. Tātad nebūšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 ehh ja vien man kaads pateiktu cikos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Vienreiz ir tas bridis kad Salaspili ir picerjija, vairak nebus javelkas uz rigu, tagad katru otro dienu gandriz picas riju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) Teddy solijas buut, es ceru man vispar naudu nevajadzees nemt liidiz Aaaa Ali es tev taa paknibinashu, taa paknibinaashu pipsiku p.s. MAn uz acs kaut kaada huinja iemetusies, tapec izturaties luudzu pieklajigi pret mani Edited January 13, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Teddy solijas buut, es ceru man vispar naudu nevajadzees nemt liidiz Aaaa Ali es tev taa paknibinashu, taa paknibinaashu pipsiku p.s. MAn uz acs kaut kaada huinja iemetusies, tapec izturaties luudzu pieklajigi pret mani eee, tu pulti un flashu nevari pakjert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) eee, tu pulti un flashu nevari pakjert? Ko tik pa 1 alinju neizdariisi Tad 20:00 tiekamies? Mees ar Teddy buus tur 19:55 Edited January 13, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 bija tīri najsīgi, ja neskaita dažas lietas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 pashtaisitaas bruunaas konfektes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Uuuj bij labs, dzilaka ciena Bloodlordam, kurs bija gatavs upureet savu miegu lai iedzertu ar mani Aaaa Ali ielic kaadu bildi, piem worm un desa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now