kaarums Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Worm, tu zināji, kad tavu forumu lēnām noēd hackeri?Skatos, kad tev vēl līdz tam vēl tālu, bet iesaku tagad jau nodrošināties! Tavu forumu hackeri pašlaik nograuzuši 28%, tas iznāk, kad pēc 2, vai 3gadiem tavu forumu būs sagrauzuši hackeri. P.S Man te ir daži kodi, lai negrauž forumu, bet tas tā. P.P.S ja netici par visu šo teikto, tad atbrauc uz HAWWOK veikalu, cēsis piebalgas ielā 14. Tik nebanojiet mani, jo es stāstu patiesību, ja vaig tos kodus uzraksti pm, es tev aizsūtīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) tie cilveeki eed forumus? nu tā saka! pastaasti man par sho visu siikaak. Edited January 6, 2007 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 tie cilveeki eed forumus? nu tā saka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) hakeri? nja - reaals hakers(i) ja dzekam(iem) vaig 3 gadus lai nograuztu vienu web lapu Edited January 6, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 worm, tavu forumu lēnām pārņem pilnīgi idioti (idiotisms ir slimība. iedzimta un neārstējama). patlaban viņi jau ir pārņēmuši 65% tava foruma. ja tā turpināsies, pēc gada viņi būs tev visu atņēmuši. iesaku atbraukt uz veikalu WZQQDSTFUZY uz Rēzekni, Mazā klaipēdu iela 365b, k/2, 534 kabinetu, viņiem ir maģiskā dzira, kas atbaida šos atsaldeņus no tava foruma, ja tu aplaisti ar to savu serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 a vinji kaa. Taka cepumus - tad lielaakus tad mazaakus gabalus vai kaa jogurtu - cik grib tik panjem ar noteiktu limitu? Kaa vinji grauzh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 (edited) worm, tavu forumu lēnām pārņem pilnīgi idioti (idiotisms ir slimība. iedzimta un neārstējama). patlaban viņi jau ir pārņēmuši 65% tava foruma. ja tā turpināsies, pēc gada viņi būs tev visu atņēmuši. iesaku atbraukt uz veikalu WZQQDSTFUZY uz Rēzekni, Mazā klaipēdu iela 365b, k/2, 534 kabinetu, viņiem ir maģiskā dzira, kas atbaida šos atsaldeņus no tava foruma, ja tu aplaisti ar to savu serveri ko tu neteiksi! Wormam jau noteikti ir, tas , kas aizsargā forumu pret hackeriem, bet tur vaig inc kodus! Edited January 6, 2007 by kaarums Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 psc, veel 3 gadi jaagaida, lai forums buutu nograuzts? kas tad tie pa hakeriem, k-kaadi iesaaceeji, es saprastu, ja forums tiktu nedeelas laikaa apeest (bez saals), bet 3 gadi, komon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ko tu neteiksi! Wormam jau noteikti ir, tas , kas aizsargā forumu pret hackeriem, bet tur vaig inc kodus! dzekins iedomaajies ka varees postus iekraat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 dzekins iedomaajies ka varees postus iekraat.... pats tu esi kāds spameris, ja nezini tad neraksti, sīkaisa jampampiņ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 pats tu esi kāds spameris, ja nezini tad neraksti, sīkaisa jampampiņ. You must DIE! Tu neesi normaals mosh veel pasak gadu, meenesi, dienu, sekundi cikos forumu apeediis megahakjeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Worm, tu zināji, kad tavu forumu lēnām noēd hackeri?Skatos, kad tev vēl līdz tam vēl tālu, bet iesaku tagad jau nodrošināties! Tavu forumu hackeri pašlaik nograuzuši 28%, tas iznāk, kad pēc 2, vai 3gadiem tavu forumu būs sagrauzuši hackeri. Skaties, kad tevi pašu kāds nenograuž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Skaties, kad tevi pašu kāds nenograuž. Njaa gramatiku vins labi paarzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEksha Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ja patiesham so forumu "grauztu" hakeri, tad vinjs jau sen buutu nograuzts hakeriem nevajag 3 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 HAWWOK veikalu, cēsis piebalgas ielā 14. Kas tad buus tajaa veikalaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 man piemaaram labaak garsho parastie webu, taadus varu eest kaudzeem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 ouuu un vel kas...esmu ceesinieks un ceesis ess zinu tikai taadu HAWK datorsalonu, kas pavisam nedaudz liidzinas tevis dotajam nosaukumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now