vknok Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 HI man kibele ir tada es noka4aju visadus pluginus prikolu nu vot vini man neite ieliku visu kur vajag neiet palidzat atrisinat sho problemu ja varat UZaicinat mani skype vknok_kiler_evel par palidzeshanu acc davana serveris populars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 varu tew ieteikt vienu!!! jo mazaak pluginu mazāk lagu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknok Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 MNAS nets saushimigi atrs un PC pac labakais!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 izdzēs nevaijadzīgos pluginus, vai arī paņem, pie target un pieraksti (aizmirsu, kas bija jāraksta) varbūt worms zinās..Vai arī amxmodx sameklē neejošo pluginu izdēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The GAME Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 ammm mos amxmodx parinstale jo kautkur esi nokļudijies.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Jūs dauņi esat (kaarums, lazda) ? viņš lūdza, kā, lai palaiž fun pluginus, ieej amxmodx.org lapā, un atrodi tos savus neejošos pluginus tur, un apsties, ko autors ir teicis par modules.ini, vai arī vnk pasaki, kādus pluginus tev neizdodās uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 da nu! es shitajam siikajam paliidzeeju! psc vinam ir tikai 11 gadi pff. vinsh vnk iesvieda .amxx failu plugins folderii! restarteeja PC! Un sleedza serveri ieskhaa ,un nekas tipa vinam neiet! Kameer vinam pieleca! Tad meeginaaju connect vina serverim, bet vinsh tur sametis taadsu pluginus, ka vini jaaka4aa nez cik ilgi! Labi domaaju ka var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts