archux Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Nu sveiki sen te neesmu neko postojis! Nebija jau ari ko! bet nu tagad radas viens jautaajums vai kaads var pateikt taadu pluginu kad kaads uzraksta niku piemeeram admins vinju izkiko un piemeeram vinjam ir niks ainars un vinjsh nomaina niku uz <serveranosuakums>*ainars servera nosaukums piemeeram gign kaa ieraksta taa kick vai kads zin shaadu pluginu un kas veel niks var buut pilniigi jeb kaads bet tas servea nosaukums (piemeeram gign) ir aizliegts Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 ev kas neviens nevar paliidzeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 nu psc kas nav plugina kas aizliedz vaardaa rakstiit konkreetu frazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pameklē ar vārdu name or stmh. Es zinu, ka ir tāds, ja uzliek admina nika, tad uzreiz izmet, bet tas nāk līdzi pēc orģināliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 boti D tie ir amxx moda flagi users ini kuru pareizi sachakarejot vinjs kikos tos kas lietos tadu niku dalu, taspats gigna ir nevar uztakstit [GIGN] ANALGINS automatiski kikos jo tas ir users ini iedrukats, ka ari worms to noteikti ir pilnveidojis un uztaisijis pa savam kas parastiem mirstigajiem nespid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 kas tu domaa ka es esmu kaut kaads parasts mirstiigais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 kas tu domaa ka es esmu kaut kaads parasts mirstiigais? bet nu par teemu ..... izmanto kvai clan tag protection pluginu ..... kaa clan tagus noradi nick ,ko nevelies atlaut, lai arii vari to pashu caur users.ini or amxbans (atkariba kur tev staav admini) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts