l33t Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 tu pelmeni taads vegas neatver dem failus valjaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nokačāšu un ievērtēšu CIK slikti tad ir un tas kas teica par efektiem - manuprāt domino iepriekšējam mūvijam, kas te bija ielikts, bija tā pati problēma, bet čalis jau to neņem vērā un turpina bāzt "ūber efektus" BTW: ātrums arī ir labais 10kb/s - moš rīt būs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 tu pelmeni taads vegas neatver dem failus valjaa!!! CIK TU MUMS ESI GUDRS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 eu paliku tik gudrs no taadaam pokeem kaa tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 eu paliku tik gudrs no taadaam pokeem kaa tu Man prieks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 lol tikko atcerējos ka kaut kad biju uzlicis kačāt un pameklēju vai tad ir ar nokačājies - izrādās ka PAT IR Komentārs: "lēti" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 jus pashi redzejat kad es norm maku taisit muvijus jus nemaz visus nesat redzejushi es macos no problemas ar effektiem un ja godigi jasaka man doma nebija gigna vinju ielikt man draugs vnk pierunaja taka taisit es maku norm bet sitais jau nebija domats publiksai skatisanai tikkai draugu loka man pasham pat beigas nepatiik biki saputrojos ar to pievilksanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 jus pashi redzejat kad es norm maku taisit muvijus jus nemaz visus nesat redzejushi es macos no problemas ar effektiem un ja godigi jasaka man doma nebija gigna vinju ielikt man draugs vnk pierunaja taka taisit es maku norm bet sitais jau nebija domats publiksai skatisanai tikkai draugu loka man pasham pat beigas nepatiik biki saputrojos ar to pievilksanu pieturziimes tevi arii draugs pierunaaja nelietot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ak dievs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 pieturziimes tevi arii draugs pierunaaja nelietot? kotad vel parbaidisi mani glitraxtisana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Saakumaa vel bija doma kachaat, izlasot visus shitos komentus, izleemu ka labaak nekachaat.. ja godigi jasaka man doma nebija gigna vinju ielikt man draugs vnk pierunaja Laikam nav bijis labs draugs ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now