JuiCe Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) Nu luk kadu dienu nolemu pameginat izveidot pats savu muzonu, nu nekas diz nav sanacis vismaz man ta liekas, ka jums nezinu! SEIT DOWNLOAD Edited January 2, 2007 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ja nekas dižs nav sanācis tad nemaz neklausīšos - pienāc tad, kad būs kautkas labs! Riebjas šie topiki "Nu es zinu ka nekas nav sanācis bet vienalga ieliku" Vienīgais ko tu gaidi ir, kad cilvēki teiks "Nu prieks pirmās reizes ir loti labi" vai "Man patīk, gan jau būs labāk" NĒE ES TĀ NETEIKŠU UN PAT NEKLAUSĪŠOS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 Ja nekas dižs nav sanācis tad nemaz neklausīšos - pienāc tad, kad būs kautkas labs! Riebjas šie topiki "Nu es zinu ka nekas nav sanācis bet vienalga ieliku" Vienīgais ko tu gaidi ir, kad cilvēki teiks "Nu prieks pirmās reizes ir loti labi" vai "Man patīk, gan jau būs labāk" NĒE ES TĀ NETEIKŠU UN PAT NEKLAUSĪŠOS! NU bet tev jau nespiez, negribi neklausies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Jaa tads suuds vien tev ir sanacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 nja ir kkads bet vismas ir centies Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 nu taads videejs shits jau ir, bet vismaz pusliidz klausaams (pie 5 alinjiem un viena likjiera)... taa tik turpini un ripini (forshi, triis pirmie burti sastaada R.I.P.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) mmm Saldie is Bck! nais meen vismaz centies Edited January 3, 2007 by bu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Nav jau nemaz tik slikti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now