Jump to content
GIGN Forum

rank1 0- mudaq


Bitiite
 Share

Recommended Posts

shodien ap 18:00 ieeju speleeju gign servaa vuiss norm .. skatos rank1 vispaar bumbu kaadas 3 reizes peec kaartas neiet miineet .. Paprasi vinjam kaapeec bumbas neiet miineet ? shis man uzbljauj pisies nahuj labatij pidar ... ook speleeju next round shams atkal neiet bumbu miineet .. panjemu uzliku x_votekick uz vinja a shams panjem un izkiko mani ... forshi ..

Link to comment
Share on other sites

nez man arii pretenzijas pret vinu - nu lieta ira taada map de_tran es tiko piekonekteejos skatos izskrien barins CT araa uz T baazi, censos pasleepties, tad peeksni mani rank1 uzliek slap kaadas 6-7 reizes, un tad nosauj vins mani, jo pats bija CT, peec tam saku rank1 lol, rank1: ne4evo na baze sedet!

Tiesiibas nav jaizmanto lai pafragotu, bet gan lai ieviestu kaartiibu!

Kaa admins rank1 ir suudiigs, bet kaa playeris .....

Link to comment
Share on other sites

shodien ieeju servaa redzu rank1 spelee ... speleejam speleejam nevienu bvaardu nerunaajam vinsh tjipo \m/ dabuujis pirmos 2 raundus 6:0 ! vienu raundu atoss vinju noshuaj kaa CT .. vinsh pa team slay uzreiz loxi boti pochemu nemogut prikrat e.t.c karo4 visus nodirsh ... es vinjam pasaku : tu noshaut vari tikai kaadu , ja tev bots naak pretii a shams uzreiz : [Nevar uploudot tagad bildi bet ja tieshaam kaadam vajag var ienaakt un ircaa paprasiit .. skriinshots kur tas aaksts LJOOTI ruupji apsaukaa maati =( + ielikshu bihs veelaak ircaa ko shams teica

Link to comment
Share on other sites

shodien ieeju servaa redzu rank1 spelee ... speleejam speleejam nevienu bvaardu nerunaajam vinsh tjipo \m/ dabuujis pirmos 2 raundus 6:0 ! vienu raundu atoss vinju noshuaj kaa CT .. vinsh pa team slay uzreiz loxi boti pochemu nemogut prikrat e.t.c karo4 visus nodirsh ... es vinjam pasaku : tu noshaut vari tikai kaadu , ja tev bots naak pretii a shams uzreiz :

Ja gribi bildi dabuut sseit, ej uz www.imageshack.us, pannem ''brows'' un sameklee savy bildi, tad uzspied ''Upload'' peec tam tev iedos link un arii img codu bildei wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Druzhis4e ! Ti zabil razmestit' log k posledneskazannomu na de_cbble ! Ja eto dla teba sdelaju:

*DEAD* cilveeks : rank1 esli priotiv tebja 4elovek kto umejet streljat

*DEAD* GOLFY_S | mLs : man gan ne

*DEAD* cilveeks : ti polnij 0

*DEAD* Hainy : nextmap

*DEAD* rank1 : ?

*DEAD* rank1 : e6e 4to-nibud' ?

*** Champions killed Bibr! with a headshot from ak47 **

(Terrorist) cilveeks : tebja acess bolwe net

*DEAD* rank1 : tak mozhet na kick proverim ?

Tak 4to tam bilo pro botov ? A... i e6e - ti zabil upomanut' kak ti delae6 vote_kick 1 raz v 5 minut lubomu kto teba ubil - eto tozhe ne ti ? Ti zhe u nas porado4nij mal4ik. Mozhe6 tolko pozhalovatsa na forume...

P.S. Matrix i myth navernaka pro teba 4to-to hotat dobavit'. krish - tozhe ja dumaju vse videl... pro ostalnih dazhe ne prihoditsa govorit'.

Link to comment
Share on other sites

hmm peec rank1 teksta var saprast ka vinjsh nenoliedz ne to ka ir bijis mat nedz to ka nau gaajis atmiineet bumbas

bet tik to ka cilveeks ir vainiigs ar to ka vinjsh taisa votes u

+ cilveeka atminja tieshaam nav tikk ietilpiigai lai atcereeetos k-ko taadu (ja nav reaali no logiem)

Link to comment
Share on other sites

ti idiot bjad zakroi lu4she rot ... zb ! a vob6e 4e za logfaili eti ? hainy na etot moment v gign nebil smiliez.de_2125.gif Pats kauko uzmeistaroji or what ? Zb kautko izgudrot ... ne nu rank1 kaadreiz uzlieku votekick uz taadiem mudazvoniem kaa tu kuri neiet ne bumbu miineet un protams arii telo kaukaadus tur \m/ fragerus kaa tu kas v reali ir 0 jo paarliecinaajos ka tu cw spelee ..

Link to comment
Share on other sites

nu shito es atceros (trainu) , kad cilveeks ne par ko lec sitam virsuu , sakot ka neiet defjuuzot utt. , bet vini bija kaadi 4 un vins viens , tolks iet?zinu ka izklausas debili , bet nau pamaata te pisaaties un raxtiit debiilus postus. manupraat , rank1 ir jaatstaaj visas tiesiibas , bet cilveekam gan tas votinjs jaanonjem , jo ik briidi , kad var voti uzlikt , shamais tik njem un liek votus , uz mani arii x_votekick meegjinaaja tikai par to , ka nometu duumeni , vareetu teikt ka cilveeks ir idiots , bet tas taa...

Link to comment
Share on other sites

hmm es kautkaa neatceros ka buutu ap sho laiku speeleejis in gign. kopaa ar cilveeku jau to4 nee. Un cbble shodien vispaar neesmu speeleejis. es gignaa ieliidu aptuveni ap plkst. 2-3 (laikam). Un rank1 atperos no cilveeka. neesam neviens uz shiis zemes nekaads \m/ vai ..|.. so get the hell out of here.

BTW kaa ta tu tiki pie taa log faila rank1 ? hUh ? Myb worm vareetu izpaliidzeet ar iistiem logiem, bet tas jau atkal aiznjem laiku ! zaban.gif

Link to comment
Share on other sites

Cilveeks ir vieniigais uz Gign, kas liek vote_kick un pie tam regulāri wink.gif Bet nu tā kā mēs visi zinām Cilveeku, tad vēsā mierā ignore un spēlējam tālāk. Rank1 ja jūtas par sevi augstās domās, varēja piekāpties un nelekties ar mazo, kur nu vēl izteikt aizvainojumus, kas neiederas normālā sabiedrībā.

Īsāk sakot, abi divi baby.gif

Link to comment
Share on other sites

auuu man liekas ka tas logs nav no coble bet no estate ! Jo bazars gaaja, kam $$ vaig un champions nereaali kemperoja(labaa noziime)

ti zabil upomanut' kak ti delae6 vote_kick 1 raz v 5 minut lubomu kto teba ubil

Man ir bijis tas gods sonedeel dabuut no cilveeka 5 votes, kuras visas izgaazaas dry.gif . (btw maneejai 1 par vinu bija accept laugh.gif )

Link to comment
Share on other sites

nu par to, kad rank1 izkikoja cilveku- nezinu ko vini tur abi darīja,

jo biju preteja komanda, bet cilvekam laikam baigi nepatika kaa

rank1 speleja, vinsh uzrakstija paris labas rindinas + uzlika votekick.

Par to arī dabuja kick pretī...

A un vēl pēctam iefludoja man mirca dazus labus teikumus, ko domā

par mani, jo sakumā daomāja ka es viņu izkikoju...

2 cilveks- domaju tev vajadzetu mazak runāt un izteikt savu slimo viedokli,

jo tā nav pirmā reize, kad kāds kautko par tevi pasaka, vai spelē

tā, kā tev nepatīk un tu uzreiz x_votekick .... Pamēģini paskatīties

uz sevi no malas...

Link to comment
Share on other sites

aijj ladno sorry par votekickiem ko esmu kaadam licis bet nu vienmeer jau pa kautko hotj maz druscinj ir ko likt ... nee nu tieshaam sorry saprotu ka bish pa daudz lieku bet apsolos ka tieshaam tagad tikai to4 kaukaadiem mudaq likshu un nelikshu bezpridjelii visiem kas k-kaadus siikumus izdara ... bet to ko rank1 par mani maati teiksim izteicaas sorre bet to es vinjam nekad nepiedoshu un vienmeer vinju nodirsiishu ... nedomaaju viss ja jums taa [pateiktu juus pateiktu prosto ok piedodu ...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...