feelya` Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Skatamies un ja kads zin, sakat problemu kas varetu but. Esmu skatijies visu ko tur prasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 nu ja tu mācētu lasīt tad zinātu kas jādara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Skatamies un ja kads zin, sakat problemu kas varetu but. Esmu skatijies visu ko tur prasa Izmanto tildes vaardniicuvai PRAGMA... btw restartee savu datoru vai pamklee ieksh Help and Support centery kas pa probleemu.. paarinstaleee to Windows defender vai arii visbeidzot Format c:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 nu ja tu mācētu lasīt tad zinātu kas jādara! njāā, pats nemaz nezin, kas tur rakstīts, bet te tik gudri runā vsmz man tā baigi, baigi LIEKAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 (edited) nu ja tu mācētu lasīt tad zinātu kas jādara! bļa psc tu taču esi riktīgs umņiks!!!1111111one Edited January 1, 2007 by feelya` Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 nelieto to caurumaino "windows defender" bet kādu citu alternatīvu un nevajadzētu rasties problēmām HopeWaplet čista māk gudri di**t Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 1. Sāc ar to ka ieraksti gūglē to error code. Tos daudzos ciparus 2. Ja nekas nesanāk aizvieto to savu defenderi ar kautko citu vai pārinstalēt mēģini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 es vismaz sapratu kas tur bija rasktīts angļu valodā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 (edited) es vismaz sapratu kas tur bija rasktīts angļu valodā! Stulbeni, itkā es nē? vincister kādu Tu lieto ? Likšu jaunu Edited January 1, 2007 by feelya` Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 es vismaz sapratu kas tur bija rasktīts angļu valodā! Jā es arī sapratu (Iespējams labāk nekā tu) Domā ka tad ja tur tā ir rakstīts tad tā ir jādara un vis ies (bieži gan tā ir), bet nevienmēr errori pasaka ko vajag. Piem. Nekrakotām splēlēm izlec error "please insert correct cd-rom" tas jāsaprot ka tev jāieliek pareiza cd rūme. Un klasot erroram tev vejag nevis krakot bet grozīt un stumdīt cd-rom vai pirkt jaunus līdz tev būs "korektais cd rūms"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts