sv1ts Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Eu nu kaa buutu jau man iedotu paaris tiesiibas ! Esmu normaals speleetaajs nebuus taa ka lietoshu uz katra briizha ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Njaa , interesnts paskaidrojums, tev puis, taadu kaa tu ir daudz un kas notiktu, ja worms visiem taadiem kaa tu dotu tiesiibas - iestaatos anarhija cs.gign.lv(kaut gan neba es buushu tas , kas izlems, dot vai nedot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 blody zini tev tadi logiski spriedumi ms esam klans utt es ari uzbazos wormam ar votem un slotu briivo bet nu uz slotu man nav ko ceret bet uz votem gan... nu vot es wormam censos nopamatot kapec un sarunaties ka ar cilvekuy nevis ka t klau dzekin tu gan esi tads baigais bet nu iebaz man adas tiesibas kad tu varesi uzzinat ka dirsos tad nelietosu ok:)) Baboon Tas teksts par baboon nav uz tevi blody tas ir uz to admin ludzeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 ja izshkjirtu speeleetprasme tad noteikti vaidzeetu dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
sv1ts Posted June 25, 2003 Author Report Share Posted June 25, 2003 Nu ko es varu pateikt iisteniibaa tas serveris smird un es neesmu iesaaceejs cs-aa ja jau tie GIGN ir teevi lai tak man taas votes nedod GeNZ 4 ever daunis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 1. neviens nav teevs (vismaz pagaidaam ) 2. votu doshana notiek tad ja es redzu ka cilveks ir veesais un pa istam votes vinjam bijushas nebijushas 3. ar mutes platishanu neviens nav taalu ticis, ar darbiem gan 4. tas ka serveris smird es zinu... ir dazhnedazhasas problemas ar tehniku & liidzekljiem... bet skaties no otras puses - mums vismaz ir serveris, a tev pat nav votes... taa luuk tas bija viss ko gribeju teikt, ceru uz nevis uz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pun!sh3r Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 worms vienmeer atrod pareizos vaardus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sv1ts Posted June 27, 2003 Author Report Share Posted June 27, 2003 Es vienkaarshi gribeetu dabuut kadas tiesiibas jo kad es tur speeleeju nav vienmeer admini klaat un salien pilniigi cirvji ! un kjipa tu worm taac nereaals teevs bljad maz servu Latvijaa ? Nu speeleeshu bez tiesiibaam ! ja jau es 4tus vareeju dabuut votes un kaut kaadaa suuda GIGN nevaru dabuut kaut ko tad jau tas ir vispaar ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Bet sv1t. Tu 4Tusaa noteikti biji sevi pieraadiijis no labaas puses un bibi tur paziistams, bet te tu esi pilniigi sveshs. Taapat kaa es ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Es vienkaarshi gribeetu dabuut kadas tiesiibas jo kad es tur speeleeju nav vienmeer admini klaat un salien pilniigi cirvji ! un kjipa tu worm taac nereaals teevs bljad maz servu Latvijaa ? pricom tur tas ? Nu speeleeshu bez tiesiibaam ! Samierinaajies... ja jau es 4tus vareeju dabuut votes \ pieluugsim tevi kaa karali... kaut kaadaa suuda GIGN Ehh, varenais svits saacis speeleet suuda serveros ? nevaru dabuut kaut ko tad jau tas ir vispaar ! "4Tus papa naak ! Dodiet celju !!! Paklaniities !!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Mees jau labaak saaksmi celt templi tev sv1t. Tur mees tevi vareesim pieluugt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Piedod sv1t ja tevi te neviens neciena. bet cienja ir jaanopelna. A ko tu dari? Ierodas ar lielu bliikshkji un saac uz visiem leekaat. Serveris smird serveris taads, shitaads, speeleetaaji shaadi taadi cirvji. Ja vispaar kautkas tev nepatiik tad ej atpakalj uz 4Tus un teelo tur to adminu nevis te. Te visi meegjina sadziivot harmonijaa nevis haosaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Mees jau labaak saaksmi celt templi tev sv1t. Tur mees tevi vareesim pieluugt. Nu tu Lireli aizmirsi ka vinsh ir karalis kura priekshaa mums ir jaaklanaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Nu jaa vispaar !!! Piedod ... Mums vinjam jaadara shitaa a vinsh mums var dariit shitaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sv1ts Posted June 28, 2003 Author Report Share Posted June 28, 2003 aiziet visiem klaniities manaa priekshaa aatri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Nu speeleeshu bez tiesiibaam Nu speelee ar. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts