Thesnake Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) Tagad tā... Lūdzu iztāstiet kas zin kādas receptes kā uztaisīt konfektes nu piemeram kautkadas ledenes taisu: cukurs, ūdens un izvārīt un kautkas līdzīgs gotiņām krējums,cukurs un izvārīt un sanāk kautkas lidzīgs gotiņām.. Tātad stāstam.. vienkārši šausmīgi sagribējās uztaisīt Edited December 22, 2006 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) panjem vecu pannu uz uzcep cukuru sanak kkads salds stiklam lidzigs aa uzcep atombumbu sanak beigti cilveki Edited December 22, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 panjem vecu pannu uz uzcep cukuru sanak kkads salds stiklam lidzigs Fūj, nekas pretīgāks nevar būt.. tapec es taisu ūdeni un cukuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) Es par tām gotiņām atceros. Man laukos vecvecmāmiņa tādas taisīja. Tātad Uzkarsē pienu , pievieno cukuru attiecībā 1 pret 4 pret pienu , un uz lēnas uguns lēnām maisot vāri kamēr iegūsti biezu staipīgu masu.Griez nost , masu lej formītēs , vai arī vienkārši izgāz uz šķīvja , un ļauj tai sacietēt. Vot i tebe Gotiņa. p.s Par piena un cukura attiecību neesmu 100% pārliecināts. Jo vairāk cukura , jo lielāka garantija , ka sanāks.Jo lēnāka uguns , un pacietīgāk maisīsi , jo mazāk kunkuļu būs Edited December 22, 2006 by Atamans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted December 22, 2006 Author Report Share Posted December 22, 2006 Es par tām gotiņām atceros. Man laukos vecvecmāmiņa tādas taisīja. Tātad Uzkarsē pienu , pievieno cukuru attiecībā 1 pret 4 pret pienu , un uz lēnas uguns lēnām maisot vāri kamēr iegūsti biezu staipīgu masu.Griez nost , masu lej formītēs , vai arī vienkārši izgāz uz šķīvja , un ļauj tai sacietēt. Vot i tebe Gotiņa. p.s Par piena un cukura attiecību neesmu 100% pārliecināts. Jo vairāk cukura , jo lielāka garantija , ka sanāks.Jo lēnāka uguns , un pacietīgāk maisīsi , jo mazāk kunkuļu būs Noteikti uztaisīšu, bet krejums, cukurs arī nau nekāda vaina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 lielais taisiitaajs panjem izkarsee uz pannas cukuru buus cukur gailiitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 kas nu kuram labāk iet pie sirds Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Par gotinam - iesaku moska tocna labak saldo krejumu vai reali jaudigu ne laases pienu. Un ir riktigi jamais un kaadu 1stundu vai pat vairak. Diezgan grruuti! Ok - te mana recepte! Konca saucas marcipaans! Panem un sarive smalka sitaa mandeles (nu tadi garshigi riekstini). Pec tam sajauc ar olas dzeltenumu un cukuru un vel kaut kadu situ, bet principa ar to laikam pietika - nam nam! Un te vel viena - sajauc olas blatumus ar cukuru lidz ir bieza masa un izcep pie 130 gradiem cepeskrasni - sanak bezdelis Beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 bezdelis man no dibena dažreiz nāk ārā Nemaz krāsnī nav jāliek, tāpat labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now