Jump to content
GIGN Forum

Logo Konkurss: Finaals

worm
 Share

Kursh ta iisti ir tas labakais?  

114 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

meitenes! Ziemassvētki ir miera un saticības laiks. Un ja jūs varat sākt dirsties par tādu nieku kā .jpg bildīti, uz kuru lielākā daļa, ieskaitot mani, nemaz neskatās ikdienā, tad es nez. Labāk cienīsim un godāsim to, ko džeki 1916. gadā Ziemassvētku kaujās izdarīja, nekā viens otru noliksim. Tas tak ir bēnišķīgi un stulbi.

Dirsīsimies nākošgad. evil6.gif

Pazīstu gan pinkiju, gan ali dzīvē (nu labi aliju neesmu kkādus gadus 4 laikam saticis smile.gif ) un abi ir ļoti sakarīgi džeki. Tā kā, veči, nevajag. Vismaz Ziemassvētkos tā mierīgāk cits pret citu wink.gif

Lai labi svinās!

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pinky nu lol! biggrin.gif Ja tas 5cas duudinas buutu anime, deru, tu runatu savadak! wink.gif Jus te foruma reaalas Ziemassvetku kaujas organizejat! tongue.gif

Anyway - gaidat jauno gadu - tad es juus iepriecinaasu ar jestru video!

Beefy

edit: pinki - tikai nesauc tas jaukas dudinas par vieglu erotiku... sad.gif mana dudina ar pupiniem bija viegla erotika... bet sitas tadi ziemassvetku rukisi vieni ir! ;0

Edited by 0xDEAD BEEF

labi, zabej. kko jau atbildeeju, mosh ne visu. saportu visu, ko saku. un atkal saku - man IR ko teikt. saistiiba ir vistieshaakaa. Tev, lai arii kas Tu buutu, ir akuuts personiibas truukums. taapeec, luudzu, atklaaj savu personiibu. pietiks aiz maskas seedeet.  20.gif

smile.gif bija forši rakstīt "es esmu šeit galvenais", kad blakus sēdēja nepazīstama čiksa smile.gif

Kas attiecas uz visu iepriekšējo bazaru - lai gan biju zem grādiem, tik un tā neloģikas kalngals biji tu. Vakar pareizi nospriedu - ar tevi nav vērts runāt, jo tu kul vislaik vienus un tos pašus tukšos salmus wink.gif Kā mans vectēvs saka - tā kā ar stabu runāt.

Un neskaitot redbūta smago kritiku, liela daļa taisnības viņam ir.

p.s.

esmu tikai pārsteigts par to, ka tu neparedzēji to, ka es rakstu no ali datora smile.gif Sāk rasties šaubas par tavām pareģa spējām.

p.p.s

akūts personības trūkums laugh.gif īstenībā skumji sad.gif Tik tāpēc ka neielogojos ar savu niku smile.gif

p.p.p.s

pinjkii kupi mozg! ok? kk gg bb

Tu uz šito atbildēji, ka paredzēji, ka ali te kaut ko iedirsīs smile.gif Vispār tas bija worma posts smile.gif

p.p.p.p.s.

Palasīju diskusijas sākumu ar kuru pirms tam nebiju iepazinies. Pinkijs nenonākot pretrunās smile.gifsmile.gifsmile.gif Tādā gadījumā paskaidro, kāds tavai anime meitenei ir sakars ar Ziemassvētkiem un faktam, ka tie ir ģimenes svētki?

nekaads. man patiik anime shits, taapeec arii ar to nonjemos. peec taa, ka Tu uzrakstiiji "esmu galvenais", man likaas, ka tas ir worms. bet pirms tam bija aizdoma par tavu klaatbuutni. jaa, ar maniim ir runaat kaa ar stabu, neeesi pirmais, kas to saka, jo es neatkaapjos no sevis teiktaa, lai arii tas buutu nepareizs. redbuuta smagaa kritika bija paarlieku smaga. ja vinjam cilveeka teels, tikai ziimeets, asocieejas ar kropli, tad sorry.

a man normaals fans, vismaz vakar bija iemesls neguleet. sorcerer.gif

Tev tur īsti nebija no kā atkāpties, jo tu neko tā arī man neatbildēji neskaitot "ej lasi". Ja tavam logo nav sakara ar ziemassvētkiem un faktam ka tā ir ģimenes tradīcija, tad nevajag braukt citiem virsū par to. Kas attiecas uz redbūta smago kritiku, tad gluži ne bez pamata viņš tā teica - ja palasīsi savu kritiku par viņa logo, ievērosi, ka tekstiem ir zināma līdzība.

viennozīmīgi worma. dizainiski vislabāk nostrādāts, un arī ar ziemassvētku noskaņu rada visvairāk. tā meitenīte tāda tieši forša, mīļa

visas šitās grinču, ļauno veču lietas man galīgi nepatīk. zaibal jau ziemassvētki, kā k-kāds ļaunuma iemiesojums. pohuj, ka tie ir komercializētākie svētki pasaulē, jāsaglabā gaišs prāts un gaišas domas.

vecīts ar maukām apkārt? lol. tā puspliko veceņu slimība vienreiz jāizslimo. galīgi jau nokretinējis, pat kaut kādās televizoru reklāmās čiksa ar stringiem un bez ļifona rēgojās. vemt gribās + vēl tās vecenes liek domāt, ka te k-kāds onanistu klubiņš savācies vai neveiksmīgo čaļu pasaule, kuri skaistas meitenes tikai netā var atrast. lai gan ceru, ka tādi cilvēki te nemaz tik daudz neapgrozās

edit: oj tiko izlasīju iepriekšējos postus, un pēc tā, kā bezsakarā tika nodirsts pinkijs, tagad laikam tūlīt pienāks mana kārta - aiziet!

edit2: vēl worma tādēļ, ka tur nav uzraksta merry xmass. šitā pārangļošanās ar man liekas nava forša. kādēļ nevar uzrakstīt "Priecīgus ziemassvētkus!" ? nav stilīgi? žēl

Meniks šis tomeer cs gaming forums ta kaa asinis var buut un shite webaa arii liek sexiigas duudiņas (viss saistiibaa ar visu) , naw jau veco ļaužu pansionaata forums.

Un nevajag uzspiest savas idejas kadiem nu ir jabuut tiem ''ideaalajiem Ziemassveetkiem'' . Vispaar sakumaa gribeeju kko liidzigu worma darbam zimet ,bet dr. pain prasiibas bija tadas ,ka vajagot kko asiņainu (anyhow uztaisiju hardcore biggrin.gif ).

tā puspliko veceņu slimība vienreiz jāizslimo. galīgi jau nokretinējis, pat kaut kādās televizoru reklāmās čiksa ar stringiem un bez ļifona rēgojās. vemt gribās + vēl tās vecenes liek domāt, ka te k-kāds onanistu klubiņš savācies vai neveiksmīgo čaļu pasaule, kuri skaistas meitenes tikai netā var atrast. lai gan ceru, ka tādi cilvēki te nemaz tik daudz neapgrozās

Interesanti gan tavi spriedumi. Es liekot tās dienas bildes, laikam esmu onānistu klubiņa prezidents. Un reklāmās televizorā un citur viņas ir tāpēc, ka "sex sells", ar gignu tur maz sakara. Un tu viņas vēl nosauc par maukām? Man gan liekas, ka tajā bildē viņas ir ļoti pieklājīgi apģērbtas un izskats kopā ar ziemassvētku vecīti ir diezgan piemīlīgs. Ka tik tev pašam kaut kas paranojai līdzīgs nav jāizslimo...

Vēl ja nav noslēpums, pastāsti kāpēc tev "zaibal jau ziemassvētki, kā k-kāds ļaunuma iemiesojums."? Man kaut kā tieši pretēji - liekas viss tik jauki pasniegts, viss tik forši, baigais mīlestības laiks, jaukas filmas rāda pa teļļuku, visi runā par sirsnīgām un skaistām lietām, tāpēc kaut kas ļauns liekas tāds kontrasts, kas nebūt nav nepatīkams - kaut kas neierasts un jauns. Tev laikam ar Ziemassvētkiem citas asociācijas. Nez kāpēc gan.

Tāpēc, ka tu sevī Jēzeleli esi ielaidis tik dziļi, ka tas ar savu galu ir izbakstījis tev visas smadzenes tik tālu, ka tev tagad ir izjāta smaržu uztvere. Un ne tikai smaržu. Lohs.

man shkjiet, ka tu kaut ko nesaproti!

taatad tas, ko tu centies pateikt, ka tu smirdi taapeec, ka man ir sabojaata smarzhu uztvere? taatad, ja man nebuutu sabojaata smarzhu uztvere, tu nesmirdeetu? diez gan nelogjiski skan - taisni vai taada sajuuta, ka ne jau es no mums abiem esmu lohs thumbsup.gif

p.s. es tev piedodu, jo tu nesaproti, ko dari

man shkjiet, ka tu kaut ko nesaproti!

taatad tas, ko tu centies pateikt, ka tu smirdi taapeec, ka man ir sabojaata smarzhu uztvere? taatad, ja man nebuutu sabojaata smarzhu uztvere, tu nesmirdeetu? diez gan nelogjiski skan - taisni vai taada sajuuta, ka ne jau es no mums abiem esmu lohs thumbsup.gif

Loģiski, stulbeni, nez kā tad tu spēj konstatēt vai kaut kas smird vai nē? Ar savu izbraukāto ānusu? Ielaid vēl to jēzuliņu sevī, it's good for you.

par dienas bildēm es neko neiebilstu, tās ir dienas bildes un tur ir sadaļa meitenes un tā tam ir jābūt. tā kā tur cauru gadu ir kārdinošas meičas ( un travolta cool2.gif ) tad tas ir tīri forši, ka ziemassvētkos viņas ir ziemassvētku kostīmiņos.

ļaunuma iemiesojums? varubūt dēļ filmas grinčs popularitātes un paskatoties uz tiem redboota diviem zaļajiem mošķiem man viņi atsit grinču.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...