kinens Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 ka sho pluginu sauc man kadreiz bija bet kad ielku jauno amxx vairs nau ka winju sauc apstas bildi ble bildi newareja ielkt nu ta sir tas kad augha kreisaa struri radas ta kinens killed lohs with m4a1 57 hp 8ap (2)hits utt kreisaja mala ka winju sauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 augšā vai lejā? man jau liekas, ka lejā! to pluginu sauc statsx.sma, tur kur ir tie public, piemēram public ShowAttackers ieej plugins.ini failā un noņem no statsx.amxx ; zīmi un tad ieej statsx.sma failā un arī ieej stats.ini failā un tad sāc mēģināt kas kur der, to kas ir sma failā tie public, tos liec iekš stats.ini faila, bet bez public priekšā, beigu beigās jau atradīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinens Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 winjs radas augha un sanaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayzel Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 man liekas ka tas ir hitreward.amxx kad kreisaja augseja sturi rada kur trapiji un cik dzivibu nonem u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now