Jump to content
GIGN Forum

Paris Jautajumi !

Recommended Posts

Par cik man kautkas nebija līdz galam pareizi izdarīts. Tāpēc tagad pārinstalēju: PsychoStats. Man ir pāris jautājumi, lai es atkal neizdarītu atkal kautko nepareizu un atlak jālauza galva. Tātad - Webs atrodas uz mana pc bet serveris uz cita pc. Un es savā webā gribu ielikt psychostats. Tātad man jautājums:

1. pie ps.sma un psychostats2.cfg failiem kur prasa: ps_db_host 'man šeit jāraksta localhost, Mans IP vai tā pc ip uz kura stāv serveris' ?

2. ps.sma un psychostats2.cfg - Kad prasa: ps_db_username - Es drīkstu likt: Who.mE? - ir atļautas zīmes '. un ?'

3. gign pamācība (šajā pašā sadaļā) nākošais virsraksts 'Atjaunot Status' vai tas man ir jādara pēc tam kad esmu iesinstalējis install.pl - ķipa, lai aktivizētu savus status. ?

4. Kad ieslēdzu install.pl - Tad prasa spiest ENTER (piespiežu) tad prasa: Do you want to change your settengs. Jā vai nē?

5. install.pl vietās kur man prasa hostu: localhost or ip - man vienmēr jāliek localhost?

6. install.pl - kad tieku līdz: DB Username: root (ir) DB Password: un vot ko man šeit likt? Jo pamācībā teikts, ka jāliek pašizdomāta parole, bet pirms tam kad pirmo reizi instalēju install.pl un kad pie password liku paroli rādīja erroru, ka nav datubāzes vai kautkas tam līdzīgs. Tad gāju phpmyadmin uztaisīju datubāzi ps_stats - bet vienalga rādija erroru iekš install.pl. Bet kad neliku paroli (vienkārši izlaižot spiedu enter) man aizgāja. Un ps_stats datubāze izveidojās vēlāk. Un man jautājums vai drīkst nelikt to paroli pie: DB Password vai arī jāliek un kāpēc, tad man rāda erroru ka vēl uztaisu datubāzi?

Jo nevēlos vairs neko salaist nepareizi, lai pēc tam atkal nav jāpārinstalē psychostats. Kas zin atbild uz jautājumu, lai beigās būtu atbildēts uz visiem šiem prasītajiem jaut.

Tas arī tākā būtu viss..

Edited by Who.mE?

db_host - raksti tā ip kam ir web serveris

DB_username - raxti root (var arī citu - ja esi uztaisījis)

Atjaunot status var spiežot: stats.pl (atjaunot ir lai pieskaitītos killi, dead`i, skill`i)

Hmm raksti localhost (ja nesanāk tad liec servera IP)

(useris: root vienmer ir bez paroles - kad installe ievadi useri root un paroli neko neraksti)

Ja kautkas nesanāk - saki!

Edited by Thesnake

Atjaunot status var spiežot: stats.pl (atjaunot ir lai pieskaitītos killi, dead`i, skill`i)

Tad man tas ir jādara 'pēc install.pl ieinstalēšanas? Jo pirms es pārinstalēju psychostats bija vaina tāda, ka kad es gāju serverī un consolē rakstīju ps_setadmin parole - teica, ka neesot piekļuve musq datubazei vai kautkas tāds. Bet es ps.sma un ps.cfg biju visu sarakstījis kā vajag. Un vēl bija, ka man statos nerādijās paši playeri. Playeru stati.. tad man ir vaidzīga stats.pll palaist, lai strādātu playeru stati?

Un:

LOGSOURCE 1: C:\CS Server\cstrike\logs

Ko man rakstīt tur? Jo man nav tāds: C:/CS Server- jo serveris nestāv uz mana PC..

Un pie install.pl : DB Hostname: liku localhost - pareizi ?

Atbildi uz visiem 3. jautājumiem (ja zini) smile.gif

Edited by Who.mE?

Ta visu installacija ir jadara servera hosterim smile.gif . (un arī atjaunošana ir jadara servera hosterim - Ps. Jā pec visas instalešanas) Web servera hosterim vajag tikai brīvu DB smile.gif

Tu man neatbildēji uz vēlvienu jautājumu smile.gif

Ko man rakstīt : LOGSOURCE 1: C:\CS Server\cstrike\logs

??

Ja serveris stāv uz cita datora ?

Un atbildi arī uz šo: Tu teici šādi: '(un arī atjaunošana ir jadara servera hosterim' Tas nozīmē, ka iekš stats.pl man tur kur prasīs būs jāraksta servera IP vai weba IP ?

Edited by Who.mE?

tu esi web hosteris?

Ja jā tad tev NEKAS nau jadara ar psstats.

Lai instalē tas kas tur serveri smile.gif, un kad uzinstallē visu izdara paprasi lai atsūta tev stats mapi smile.gif (nu man piemeram atrodas: C:/appserv/www/Stats).

Un lai tas servera hosteris kad instalē un jaliek ir db server lai liek tavu PC, un db lai liek kādu tu esi uztaisījis.

Ps. useru izmanto root

tu esi web hosteris?

Ja jā tad tev NEKAS nau jadara ar psstats.

Lai instalē tas kas tur serveri smile.gif, un kad uzinstallē visu izdara paprasi lai atsūta tev stats mapi smile.gif (nu man piemeram atrodas: C:/appserv/www/Stats).

Un lai tas servera hosteris kad instalē un jaliek ir db server lai liek tavu PC, un db lai liek kādu tu esi uztaisījis.

Ps. useru izmanto root

Webs stāv uz mana pc.. tātad es nosūtīšu Perl.exe un psychostats.2.2.3. lai viņš sataisa.. un kad sataisīs lai man atsūta stats mapi un es viņu ielikšu www/stats - a man vajag lai viņš man arī atsūta ps_stats folderi? Ko likt musql/data ?? Un kuram consolē būs jāraksta tas: ps_setadmin man vai viņam?

Kur viņam būs jāraksta tas: db server? Zinu, ka iekš install.pl kur sākas: DB Username u.t.t. bet tur nav DB Server.. un tas kur prasīs: DB Hostname: viņam likt localhost vai manu IP ? Un kur man jāuztaisa tas db? atbildi uz šiem visiem jautājumiem.

Edited by Who.mE?

a bet man viens jautājums. Kur tad viņam saglabāsies: ps_stats folderis? m? Jo ja viņam uz pc nav webs, bet man - ar to līdz arī viņam nav; C:/AppServ/Mysql/data - kur saglabājas ps_stats .. ko tad viņam darīt šajā lietā?

P.S. pareiz vins uzzinsatlēs appserv ;] šo postu dzēšat laukā.

Edited by Who.mE?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...