SUNG Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 uz ASUS WL-530 ne tuvu nav kā pamācībā rakstīts. pat ja ko līdzīgu atrod tāpat neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruudza Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Nu nezinu, Es netieku klāt gateway tam gateway. Man tas rooteris ir Linksys WRT54GL un nevar ieiet, paroli itkai zinu, bet neiet ieksa, un negribu rooteri restartet, jo vecaki brauks augumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fynger- Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Man pilnigi neka newar saprast naw tadu iespeju ka tur tu rakstiji apskaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
deLasparky Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Nosākuma bija tā. Bet pēc tam sapratu. Liels paldies. Noderēja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hennessys Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 kas var palīdzēt ar rūtera konfigurāciju priekš cs servera? mans skype reigans3876 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusnerpark1 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Man nepielec maj jau ruteris vairak kā gadu cik reizes esu ņemies un nekad nesanāk esmu tāds kuram ar karoti mutē jāieliek. un vel es nesaprotu pie kura datora tas viss ir jādara pie ta kura ir ruteris klat vai pieta kura ir wifi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts