Jump to content
GIGN Forum

Big Problema !

Recommended Posts

Es uztaisīju PsychoStats savā webā. Viss ir izdarīts pēc pamācības kā vajag. Ir tikai viena lieta kas nav uztaisīta tā ir tā vieta kur vēl jāiet savā serverī un consolē jāraksta: ps_setadmin parole & ps_password parole

Bet lieta tāda, ka man pēc ps_setadmin paroles uzrakstīšanas uzreiz parādas šāds errors:

[PsychoStats] Setting ADMIN flag for name 'Who.mE?'

[PsychoStats] MYSQL connect error. Contact your admin: 'Access denied for user: 'Who.mE?@localhost' (Using password: YES)

Es ps.sma un ps.cfg (psychostats2.cfg) sarakstīju visu kā vajag pēc pamācības. Bet tik un tā nava.

Un es nezinu vai tas saistīts ar šīm divām komandām: ps_setadmin un ps_password - Bet man kad uziet uz weba psychostats linka --> atver vaļā, bet nerāda pašus playerus - Tukši stati. Tas varbūt arī dēļ tā ka nav ierakstīts serverī ps_setadmin u.t.t.?

Help !!!

P.S. Jāpiebilst, ka pirms tam es liku nicku iekš ps.sma un ps.cfg niku: whome - tad arī nestrādāja. Esmu mainījis arī paroles, bet vienalga tas errors rādas.

P.P.S. Tajā pamācībā zem tā kur ieinstalēja install.pl - Tur ir 'Atjaunot Status'. Man mby to vajag izdarīt ķipa, lai aktivizētu status? Vai arī tas tam kad status vienkārši reseto no vecajiem statiem ?

Edited by Who.mE?

Tu parskatiji to soli PS.cfg un amxx plugin soli jo man liekas ka tu neesi pievienojis sevi ka adminu unsure.gif pameiģini velreiz tos 2 solus un tad paskaties varbut aiziet

Iekš AMXX PLugina - Tur kur it: ps_db_host "localhost vai IP"

Tad man tur vienkārši jāizdzēš 'vai IP' un man tad jāsanāk tā: ps_db_host "localhost" ???

Un tur par iekš AMXX PLugina - register_cvar("ps_admin_password","");

Man tur iekavās "" nevaig ierakstīt paroli ? Vai jāatstāj kā ir?

Man tur iekavās "" nevaig ierakstīt paroli ? Vai jāatstāj kā ir?

es tur ierakstiju savu paralo nezinu vai vajadzja bet par adminu sevi ieliku sita

Atveram vala phpmyadmin, izveelapies ps_stats datu baazi, augsha kreisaja sturi panemam SQL un iekopejam 

pec tam tu ierakstiju

insert into pstats_plr_profile values (99999, 'STEAM_0:9:31337', 'Web Admin', 4654654565, '', '', '', '', '', '', '', 'YourLoginnamehere', 'cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5', 10, 0);

insert into pstats_plr values (99999, 0, 0, '2006-01-01', 0, 0, 1000.00, 1000.00, 'Web Admin', 'STEAM_0:9:31337', 4654654565, 0, 1, 1);

Login: YourLoginnamehere

Pw: test123

nu un pec tam iegaju ka admins un nomainiju paroli un vardu

P.S. sita pamaciba bija jau tur un to taisija maverick

Edited by spreslijs

insert into pstats_plr_profile values (99999, 'STEAM_0:9:31337', 'Web Admin', 4654654565, '', '', '', '', '', '', '', 'YourLoginnamehere', 'cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5', 10, 0);

insert into pstats_plr values (99999, 0, 0, '2006-01-01', 0, 0, 1000.00, 1000.00, 'Web Admin', 'STEAM_0:9:31337', 4654654565, 0, 1, 1);

Login: YourLoginnamehere

Pw: test123

INSERT INTO pstats_plr_profile

VALUES ( 99999, 'STEAM_0:9:31337', 'Web Admin', 4654654565, '', '', '', '', '', '', '', 'YourLoginnamehere', 'cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5', 10, 0 )

MySQL teica:

#1146 - Table 'ps_stats.pstats_plr_profile' doesn't exist

Edited by Who.mE?

kapēc ātrāk neprasīji??? Es tieshi shortcutu idzeesu ok paskatiisos varbuut veel ir...

EDIT: ok atradu! Uztaisi Shortcut failam instal.pl un beigās pie target pieraksti

-resetdb -profiles

Edited by Chaba

kapēc ātrāk neprasīji??? Es tieshi shortcutu idzeesu ok paskatiisos varbuut veel ir...

EDIT: ok atradu! Uztaisi Shortcut failam instal.pl un beigās pie target pieraksti

-resetdb -profiles

Un ko tālāk dariit?

Un ps.sma failā tur kur prasa: db_hostname - man likt: localhost vai manu IP ?

P.S. es ps.cfg ierakstīju pie: db_user_admin paroli

tad gāju cs'a serverī un kad rakstīju: ps_setadmin parole parādas šis

[PsychoStats] MYSQL connect error. Contact your admin: 'Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061

Edited by Who.mE?

aa tu to izdariji ?? Ja ne izdari un pameigini ta pat!! thumbsup.gif

[PsychoStats] MYSQL connect error. Contact your admin: 'Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061

man tur kur ps.sma failā prasa: db_hostname: vajag IP vai localhost?

Edited by Who.mE?

EDIT: Un vēl lieta tāda, ka Serveris stāv uz cita pc ar citu ip bet webs stāv uz mana. Ir kāda starpība? Varbūt man kautkur jāieraksta vēl servera ip iekš ps.sma vai ps.cfg failiem ?

Un spreslij - es ierakstīju to kodu iekš SQL !! izdevās.. tikai neizdevās tas ka es iegāju serverī rakstīju: ps_setadmin parole megināju ps_admin, ps_password bet rādas šādi errori:

[PsychoStats] Setting initial user password for player matching name 'Who.mE?'

[PsychoStats] MYSQL connect error. Contact your admin: 'Can't connect to MySQL server on '81.198.31.48' (10060

Edited by Who.mE?

ai tur baigais 4akars ir!! dry.gif Ja tev ir uz cita PC tad laikam jau vajg ta PC IP rakstit visur kur vajag!!

P.S. Man liekas ka tev nesanaks tas ka webs ir uz tava PC un serveris ir uz cita,jo lai sanktu vajag updatu taisit un tas update fails nem no direktofijas kautkdas kas ir uz kompja!! confused.gif Vinam vajg taisit to statu uz savu PC un sutit datus uz tavu Web!!! Vismaz man ta liekas

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...