Art_4_efer Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Worm es gribu dabut Admina tiesibas tadel ka man apnika ka mani visu laiku apklusina r&r kad es saku runet par to ka vajag stradat komanda un vajag piesegt viens otru . Vel es gribu Admina tiesimbas tadel lai varetu mainit mapes un taisit slap & slay tiem kas kempo vai vispar stav un nespele ipasi tad kad bumba ir pie viena Terorista kurs stav uz vietas un nevar panemt BUMBU lai varetu normali spelet. Art_4_efer mans E-mail [email protected] RAKSTI atbildi man vienalga kadas tiesibas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatriX Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 1. Worm es gribu dabut Admina tiesibas tadel ka man apnika ka mani visu laiku apklusina r&r kad es saku runet par to ka vajag stradat komanda un vajag piesegt viens otru . 2. Vel es gribu Admina tiesimbas tadel lai varetu mainit mapes 3.un taisit slap & slay tiem kas kempo vai vispar stav un nespele ipasi tad kad bumba ir pie viena Terorista kurs stav uz vietas un nevar panemt BUMBU lai varetu normali spelet. 4. Spam nevis Tisibas uz GIGN servera 1. r&r taisa pareizi, jo tu loti daudz par to komandu runaa 2. Palasi Ko pats, labs worm uzrakstija http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=4&t=628 3. Slap & slay tev nedos, jo Kick un Ban Admina tiesibas ir pa daudz 4. ir tada sadala ar nosaukumu Tiesibas uz GIGN servera, nez kapec SPAMA rakstiji laikam apskatit visus sadalas nevari Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Slap & slay tev nedos, jo Kick un Ban Admina tiesibas ir pa daudz sakariigi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Art 4 ever, esmu redzeejis kaa tu speelee, un es nezinu kam vajadzeetu notikt lai tu dabuutu tiesiibas !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafTer Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Vajadzeetu notikt 8 pasaules briinumam, tikai nezinu kaads tas buut enivey, cease close Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 ak tad grafter , tu vari sleegt ciet topikus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 art ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts