kong Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 4aw visiem. Ja kāds zin kā taisit savu pluginu ''caur amx studios bet ka es tur nexuja nerubiju ka vispar kaut ko uztaisit '' Ja kaads zin plz pamaciet mani ja Buus kads gudrs cilveks kas to pateiks buus savejais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 4aw visiem. Ja kāds zin kā taisit savu pluginu ''caur amx studios bet ka es tur nexuja nerubiju ka vispar kaut ko uztaisit '' Ja kaads zin plz pamaciet mani ja Buus kads gudrs cilveks kas to pateiks buus savejais Par attiecīgu $$ es varētu kļūt par "tavējo"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 (edited) lol na* tev pluginu? iej amxmodx.org un tur plugini ir vairak neka vajaga un shitadi posti jaw daudz ir bijushi ... Edited December 10, 2006 by dumidors Link to comment Share on other sites More sharing options...
spykerz Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 (edited) lol na* tev pluginu? iej amxmodx.org un tur plugini ir vairak neka vajaga un shitadi posti jaw daudz ir bijushi ... Jā daudzi? TIkai tu esi pieriģistrējies 28-October 06. Un es sitadu poustu pirmo reizi redzu! 4aw visiem. Ja kāds zin kā taisit savu pluginu ''caur amx studios bet ka es tur nexuja nerubiju ka vispar kaut ko uztaisit '' Ja kaads zin plz pamaciet mani ja Buus kads gudrs cilveks kas to pateiks buus savejais Nu taks, uzspied F1 un skaties! Edited December 10, 2006 by spykerz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 4aw visiem. Ja kāds zin kā taisit savu pluginu ''caur amx studios bet ka es tur nexuja nerubiju ka vispar kaut ko uztaisit '' Ja kaads zin plz pamaciet mani ja Buus kads gudrs cilveks kas to pateiks buus savejais Prieksh kam tev savu? wnk ieej te un ka4a kadu vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts