Jump to content
GIGN Forum

Par Ip Ludzu Palidzat !

rayzel
 Share

Recommended Posts

kurs zin ko darit ja datoram nesakarigi manas ip adrese bet pie internet properties paliek veca ip adrese un tapec neviens nevar ieiet cs serveri....ko darit lai dators nem isto ip kas nesakarigi kautkada veida nomainijas ?????

Tas ir tapeec ka tu 4iitoji viena serveri , peec tam sa4akareeeji visus dns serveris , noladeeji srano Hide IP Platinium , un domaaji tu vareesi 4iitot muuzhiigi , tev nekas nesanaca un griezies peec paliidziibas , bet taa viss nebuus , tagad megjini tikt pats galaa... biggrin.gif

Shitas topics iespaarda.... evil6.gif

kurs zin ko darit ja datoram nesakarigi manas ip adrese bet pie internet properties paliek veca ip adrese un tapec neviens nevar ieiet cs serveri....ko darit lai dators nem isto ip kas nesakarigi kautkada veida nomainijas ?????

droši vien kāds zin ja tu sakarīgi pateiksi. bet tu saki nesakarīgi

biggrin.gif labs joks biggrin.gif bet galvenais man to nevajag es neesu 4iters ja ta notiekot tikai 4iteriem....manam comat ta gadijas........man ari nomainijas ip bet tur pie properties ari noamainijas....un vis kaartiibaa a sim nee sanak ka vinjam divas ip laugh.gif

biggrin.gif labs joks biggrin.gif bet galvenais man to nevajag es neesu 4iters ja ta notiekot tikai 4iteriem....manam comat ta gadijas........man ari nomainijas ip bet tur pie properties ari noamainijas....un vis kaartiibaa a sim nee sanak ka vinjam divas ip laugh.gif

smiliez.de_2538.gif kapēc es tev neticu? ā laikam izklausās pārāk pēc čīteru atmaskām!

Un tu varētu rakstīt lēnām un izmantojot garumzīmes, kā arī pieturzīmes, citādi var tikai zīlēt ko tu tur rakstīji. Domā ka tev ir baigais skils ātrrakstīšanā? Ne vella tev ir tikai skils nepareizos burtus uzrakstīt un tad rodas visādi murgi!

ka tad biggrin.gif gan jau pats 4ito ka zin visas 4iteru atmaskas 4.gif

un vispar tu esi baigi lecigais !!!! nau ko piesieties ka kurs raxta.....ja pats pusstundu peti klaviaturu lai butu pareiza gramatika tad nevajag piesuties citiem..... laugh.gif

Edited by rayzel

labi... bus vien tev laamei jaapaliidz!

Pirmkaart - apraksti preciizi, ka tu dabu savu secinajumu, ka tev mainas ip vai ka tu saki. piem run->cmd->ipconfig -all scriinu iemet pirms un peec tam, kad inets vairs neiet. un dari to ar texta nevis bildes copy paste.

Ja tev ip adrese nemainas pie interneta browsera proxy settingiem, tad tas ir pareizi, jo vinai viss drizak ari nav jamaians, ja vien nesi iekejksejis automatic proxy detection.

Karoche - main vaig zinat visus skaitlus un to, kada veida tu vinus iegusti un to, kadi vini ir pirms un pec tam, kad paradas problema.

Beefy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...