rayzel Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 kurs zin ko darit ja datoram nesakarigi manas ip adrese bet pie internet properties paliek veca ip adrese un tapec neviens nevar ieiet cs serveri....ko darit lai dators nem isto ip kas nesakarigi kautkada veida nomainijas ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 hmm i Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Tas ir tapeec ka tu 4iitoji viena serveri , peec tam sa4akareeeji visus dns serveris , noladeeji srano Hide IP Platinium , un domaaji tu vareesi 4iitot muuzhiigi , tev nekas nesanaca un griezies peec paliidziibas , bet taa viss nebuus , tagad megjini tikt pats galaa... Shitas topics iespaarda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 kurs zin ko darit ja datoram nesakarigi manas ip adrese bet pie internet properties paliek veca ip adrese un tapec neviens nevar ieiet cs serveri....ko darit lai dators nem isto ip kas nesakarigi kautkada veida nomainijas ????? droši vien kāds zin ja tu sakarīgi pateiksi. bet tu saki nesakarīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayzel Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 labs joks bet galvenais man to nevajag es neesu 4iters ja ta notiekot tikai 4iteriem....manam comat ta gadijas........man ari nomainijas ip bet tur pie properties ari noamainijas....un vis kaartiibaa a sim nee sanak ka vinjam divas ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 labs joks bet galvenais man to nevajag es neesu 4iters ja ta notiekot tikai 4iteriem....manam comat ta gadijas........man ari nomainijas ip bet tur pie properties ari noamainijas....un vis kaartiibaa a sim nee sanak ka vinjam divas ip kapēc es tev neticu? ā laikam izklausās pārāk pēc čīteru atmaskām! Un tu varētu rakstīt lēnām un izmantojot garumzīmes, kā arī pieturzīmes, citādi var tikai zīlēt ko tu tur rakstīji. Domā ka tev ir baigais skils ātrrakstīšanā? Ne vella tev ir tikai skils nepareizos burtus uzrakstīt un tad rodas visādi murgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayzel Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 (edited) ka tad gan jau pats 4ito ka zin visas 4iteru atmaskas un vispar tu esi baigi lecigais !!!! nau ko piesieties ka kurs raxta.....ja pats pusstundu peti klaviaturu lai butu pareiza gramatika tad nevajag piesuties citiem..... Edited December 11, 2006 by rayzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ja tev ip propertijos staav ip, kas saakkas ar 172.x.x.x vai 10.x.x.x vai 192.168.x.x, tad ip mainaas tavam geitvejam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 labi... bus vien tev laamei jaapaliidz! Pirmkaart - apraksti preciizi, ka tu dabu savu secinajumu, ka tev mainas ip vai ka tu saki. piem run->cmd->ipconfig -all scriinu iemet pirms un peec tam, kad inets vairs neiet. un dari to ar texta nevis bildes copy paste. Ja tev ip adrese nemainas pie interneta browsera proxy settingiem, tad tas ir pareizi, jo vinai viss drizak ari nav jamaians, ja vien nesi iekejksejis automatic proxy detection. Karoche - main vaig zinat visus skaitlus un to, kada veida tu vinus iegusti un to, kadi vini ir pirms un pec tam, kad paradas problema. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now