psycho Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 man ir tāda problēma. pekšņi visas interneta pārlūk programmas [ Mozilla Firefox, Opera & Internet explorer ] never nevienu web lapu. radās loading, bet nekas nenotiek. kad restartēju PC viss iet itkā nekas nav bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALDIS-=CS=- Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 man ir tāda problēma. pekšņi visas interneta pārlūk programmas [ Mozilla Firefox, Opera & Internet explorer ] never nevienu web lapu. radās loading, bet nekas nenotiek. kad restartēju PC viss iet itkā nekas nav bijis. Reinstall windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 pff es vakar jau pārinstalēju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 psycho - tu esi lame! pie katras izdevibas parinstalet windows... get real! man uz windfowsa visa mana dzive sainstaleta - no way! Karoche - es domaju, ka tev ir mdsl un cakarejas dinamsikas ip adreses vai ari kads nuubs tava tikla izmanto tadu pasu ip, ka tev! aizej uz netqwork settings un passkaties savai net connectin statusu! Beefiijjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 tu pārprati! sitas man parādījās, kad pārinstalēju, iepriekš tā nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricox Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 tu pārprati! sitas man parādījās, kad pārinstalēju, iepriekš tā nebija! Nja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Netu laikam aizmirsis atpakaļ uzlikt pēc instalēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 ie4eko networka setingus un ineta draiverus man bija kas lidzigs cs un DC++ gaja bet webus nevera noka4aju mozillu tad aizgaja moska parinstale mozillu Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Netu laikam aizmirsis atpakaļ uzlikt pēc instalēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 man ir tāda problēma. pekšņi visas interneta pārlūk programmas [ Mozilla Firefox, Opera & Internet explorer ] never nevienu web lapu. radās loading, bet nekas nenotiek. kad restartēju PC viss iet itkā nekas nav bijis. Ja kas taas naw vieniigie triis interneta paarluuki! Un cik tad tu ilgi gaidi kad laadeejas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 nu piemēram. es sēžu sērfoju pa netu te pēkņi bums un nekas nenotiek, ieeju pa jaunu netā un rāda apakšā tas loading vai kā viņš tur.... sēžu, sēžu, sēžu, tad man zb gaidīt restartēju un viss iet. un pēc kāda laika šitā atkal notiek, bet skype, rev connect un citas programmas kas saistītas ar i-netu iet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 nu piemēram. es sēžu sērfoju pa netu te pēkņi bums un nekas nenotiek, ieeju pa jaunu netā un rāda apakšā tas loading vai kā viņš tur.... sēžu, sēžu, sēžu, tad man zb gaidīt restartēju un viss iet. un pēc kāda laika šitā atkal notiek, bet skype, rev connect un citas programmas kas saistītas ar i-netu iet! uzliec, lai paralēli visam pingojās gateway un dns serveri, ja ir tad arī proxy. kad liekas, ka i-nets neiet, tad skaties izmaiņas pingos un ja nevienā no tiem nav data loss, tad Tev pašam kaut kas niet. minēšu, ka proxy`s varētu būt pie vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinsre Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 psycho - tu esi lame! pie katras izdevibas parinstalet windows... get real! man uz windfowsa visa mana dzive sainstaleta - no way! Karoche - es domaju, ka tev ir mdsl un cakarejas dinamsikas ip adreses vai ari kads nuubs tava tikla izmanto tadu pasu ip, ka tev! aizej uz netqwork settings un passkaties savai net connectin statusu! Beefiijjus es piekritu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now