Jump to content
GIGN Forum

Interneta Pārlūk Programmas

psycho
 Share

Recommended Posts

psycho - tu esi lame! biggrin.gif pie katras izdevibas parinstalet windows... get real! wink.gif man uz windfowsa visa mana dzive sainstaleta - no way! wink.gif

Karoche - es domaju, ka tev ir mdsl un cakarejas dinamsikas ip adreses vai ari kads nuubs tava tikla izmanto tadu pasu ip, ka tev! wink.gif aizej uz netqwork settings un passkaties savai net connectin statusu!

Beefiijjus

man ir tāda problēma. pekšņi visas interneta pārlūk programmas [ Mozilla Firefox, Opera & Internet explorer ] never nevienu web lapu. radās loading, bet nekas nenotiek. kad restartēju PC viss iet itkā nekas nav bijis.

Ja kas taas naw vieniigie triis interneta paarluuki!

Un cik tad tu ilgi gaidi kad laadeejas??? huh.gif

nu piemēram. es sēžu sērfoju pa netu te pēkņi bums un nekas nenotiek, ieeju pa jaunu netā un rāda apakšā tas loading vai kā viņš tur.... sēžu, sēžu, sēžu, tad man zb gaidīt restartēju un viss iet. un pēc kāda laika šitā atkal notiek, bet skype, rev connect un citas programmas kas saistītas ar i-netu iet!

nu piemēram. es sēžu sērfoju pa netu te pēkņi bums un nekas nenotiek, ieeju pa jaunu netā un rāda apakšā tas loading vai kā viņš tur.... sēžu, sēžu, sēžu, tad man zb gaidīt restartēju un viss iet. un pēc kāda laika šitā atkal notiek, bet skype, rev connect un citas programmas kas saistītas ar i-netu iet!

uzliec, lai paralēli visam pingojās gateway un dns serveri, ja ir tad arī proxy. kad liekas, ka i-nets neiet, tad skaties izmaiņas pingos un ja nevienā no tiem nav data loss, tad Tev pašam kaut kas niet. minēšu, ka proxy`s varētu būt pie vainas.

psycho - tu esi lame! biggrin.gif pie katras izdevibas parinstalet windows... get real! wink.gif man uz windfowsa visa mana dzive sainstaleta - no way! wink.gif

Karoche - es domaju, ka tev ir mdsl un cakarejas dinamsikas ip adreses vai ari kads nuubs tava tikla izmanto tadu pasu ip, ka tev! wink.gif aizej uz netqwork settings un passkaties savai net connectin statusu!

Beefiijjus

es piekritu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...