Outlawz Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 vakar (09.02.2004) de_dust cilveeks ar nicku "pokor" (no offence) ripoja pa karti kaa traks ar 3! ierochiem. vienaa momentaa kombinaacija bija awp+ups+clarion. peec kaada briitinja jau awp+usp+shield (pilniigs psc). pajautaaju cilveekam - vinsh atbildeeja: "eto bag". shodien macho apstiprinaaja to, ka jaa tas ir bags (iespeejams, ka daudzi jau par to ir dzirdeejushi, man tas ir jaunums). un, ka iespeejams, worms vareetu kaut ko dariit lietas labaa. es nesaku, ka man aarpraatiigi vajag, lai to bagu izlabo... riikojieties pashi un kaa uzskatat par pareizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 iespaidiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Euu tas ir bags(soma) kuraa ir iekshaa 3 weaponi un jebkuraa laikaa jebkuru var panjemt... ? Eu ja jau taa, tad ir kruta... Tad viss ir atkariigs no pasha meistariibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Vinss domaaja ''bug'' nevis ''bag'' Tas nu gan ir jociigi, kaads nevar pateikt kaa to bug dara?? Dodiet mums priecinnu pirms to fixo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Interesanti bija skatiites kaa visi kaa stulbi skatijaas, kad chuvaks no shield izvilka 4.3 un visus peec kartas apvaaca.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Tad jau vairs nav interesanti un gliiti... Tad taadu nevajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafTer Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Varbuut tad ir drusku negodiigi, bet nu stucha baigaa, ka taadu vispaar var dabuut ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 es jau nu neieteiktu pie taadas shtelles kjerties.. ..vieniigais pie kaa tas novediis buus jauks, miiljsh un silts bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 WoWoWo watch out!!! No vienas puses labs, no otras slikts tas "bug"(jo kas tad ir bans, slikta lieta)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 japp ir tads suuds. Izlabots droshvien tiks ar jauno versiju... tad jau redzees. Enivei - patlaban pidariem kas izmantos sho bagu tiks likts bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 steaamaa apdeiti ira gandriiz katru dienu =) mozh tur tas apdeits jau sen izlabots, bet slinkums lasiit visu to kas tiek izlabots tajaas versijaas... vieniigais varu pateikt ka kaut kaadas pistoles paliks shvakaakas naakamaajaa no steam versijaa =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 re kur uzraku arii citos forumos par sito , rlz te var paskatiir , kam problemas ar krievu val. , pasi vainiigi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 diez shii skripta izplatiishana iespeejamajiem litotaajiem avreetu beigties ar vinju banu ( tb vai tas paatrinaatu vinju bana uzlikshanas aatrumu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatriX Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 Interesanti bija skatiites kaa visi kaa stulbi skatijaas, kad chuvaks no shield izvilka 4.3 un visus peec kartas apvaaca.... Vin$ man ta jau bijis no$avis cs_italy mapa, mes ar dzeku sargajam Hostus es aizkreju 4uvakus pa$aut skreju atpakal skatos SHILD iet, gribeju novakt, nesanacva... iegaju maja tur ja otrs dzeks bija gatavs tam SHILD $aut vin$ atri maina SHILD uz M4A1 un mes abi jau esam debesos pie sailes Es prasiju kas tas par fi$ku, man teica SKILL Kaut kas jauns, neesu dzirdejis par SKILL cs.gign.lv servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 OMFG ! bez iekshaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 v7 patch ir izlabots * Fixed shield bug where client could purchase multiple primary weapons + uz Gign servera vairs nav iespējams lietot shield (durvis) lamerīši sūkā čupačups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts