Who.mE? Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Nu vo es savā mapē ieliku nelielu mājiņu no plāniem dēlīšiem (līdzīga kā de_nukē tā kas pie augšējā spota) Un mājai ir logs, bet es to logu nevaru ielikt cs cilvēkam galvai pa vidu, lai normāli redzas kas notiek ārā. Man viņa liekas vai nu pa augstu vai pa zemu, jo kad vienā kamerā velk to līniju viņa iet pa kvadrātiem, bet nevar uzlikt, lai pavilkt varētu uz pusi rūtiņas, lai būtu logs cs cilvēciņa redzes lokā kā kas jāliek, lai tas logs būtu pa vidu kad skatas laukā pa logu? Paldies! P.S. ceru, ka kautko no šitā sviesta sarpatāt. Nu odiņam vaidzētu saprast kas pa vainu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 (edited) Tas ir snap to grid! Tev vajag pamainīt grid izmēru to dara ar '[' un ']' pogām! BTW: Bail iedomāties ko esi samonstarējis, ja vislaik nebiji šito lietojis Edited December 5, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Tas ir snap to grid! Tev vajag pamainīt grid izmēru to dara ar '[' un ']' pogām! BTW: Bail iedomāties ko esi samonstarējis, ja vislaik nebiji šito lietojis 1. kur ir tādas [un] pogas? Un kur ir tas: 'snap to grid' ? Kurā vietā atrodas? Nedaudz paskaidro man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 1. kur ir tādas [un] pogas? uz klavas un snap to grid ir viena no programmas pogaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Kur ir snap to grid tev neieteiktu pat meklēt, jo to fišku nevajag slēgt ārā! Vienkārši pamaini ar "[" un "]" pogām izmēru un viss. Grid jau var samazināt līdz 1 vienībai! Tu moš pirmo reizi redzi kādu programmu kur ir 'snap to grid' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ka vvispar uztaisit taadu logu un kaa uztaisiit tuneljus???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ka vvispar uztaisit taadu logu un kaa uztaisiit tuneljus???? izlasi visus topikus šajā sadaļā, vai izmanto meklētāju jo ir atrunāts jau kā jātaisa kāpnes, logi etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now