Jump to content
GIGN Forum

Borland

DaretodreaM
 Share

Recommended Posts

īstenābā ļoti laba programma, skolā pats tagad ar viņu mācos (programēšanas stundās) !! paveikt var daudz tikai jāpārzin ļoti labi valodu !! cik noproti viņš mēģinās tagad uztaisiīt savu personīgo busteri pinch.gif

ne sūda viņš neuztaisīs! moš saliks grafisko izskatu, jo delphi ja nemaldos to varēja, un tad spaidīs pogas kurām nav funkcijas laugh.giflaugh.gif

Kapēc tikai?

Ir citas spēles kur ar šitiem auto-klikotājiem čīto, piem. runescape standarta variants auto clickers kurš cērt kokus/rok rūdu un pēc tam dropo zemē.

To4na? Es speleju rs vaidzes pameginat pa to laiku kamer cirtis kokus es speleshu FEAR biggrin.gif Gan jau bus 99 lvl 4.gif

ir grāmata par borland delphi !!! Grāmatnīcās ir jābūt !! par tutoriāļiem īsti nezinu, neesmu meklējis !!

ne sūda viņš neuztaisīs! moš saliks grafisko izskatu, jo delphi ja nemaldos to varēja, un tad spaidīs pogas kurām nav funkcijas 

Jā varēja skaisti salikt edit laukus; label, u.t.t , ko jau pieminēja beefy ja nemaldos

smuki salikt edit laukus - TA BLEDJ NAV PROGRAMESANA - un tas, kurs sevi sauc par programetaju, kurs mak tikai salikt edit laukus - TADUS nosaut ..! smile.gif

Programesana ir loti sarezgita un lai to labi daritu - to nevar iemacities izlasot gramatu - tikai un vienigi ilga gadu pieredze. No other way! smile.gif

Man loti zel, bet tada nu ir patiesiba. Tas ir tapatas ka sahs. Tu vari izlasit gramatu un iemacities gajienus, bet lai teiktu, ka tu maki spelet sahu - ar gajienu zinasanu vien nepietiek. Paiet menesi un tu jau esi iemacijies standarta atklatniites. Vel pec laika jua macies likt daksas un tikai pec ilga laika maki spelet atri un pienemt pareizus gajienus paredzot vairakus uz prieksu!

Beefy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...