-akmentinjsh- Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) Man ir cetri triis jautaajumi.. 1. Kad taisa savu cfg kam ir domaata komanda: alias - piemeeram vienaa cfg ir: alias "righthand" "cl_righthand 1;bind MOUSE3 lefthand;" - kam domaatas shiis alias komandas 2. Vai ar labaaku datora peli ir labaaks cs skills? Piemeeram man tagad ir parasta samsung pele pa 5 ls un ja es nopeerku kaadu Logitech mx310 vai logitech g5 u.t.t. vai man buus labaaks cs skills. 3. kaa es varu no datora savas dziesmas iekopeet vai ielikt tuksaa diskaa? es disku ielieku datora CD-ROM un kada programma vaidziga, lai tajaa diskaa ieliktu savas dziesmas no mana datora? 4. Kam domata komanda: zoom_sensitivity_ratio "..." ? Luudzu iztiksim bez apvainojumiem. Jo es shiis 4 lietas tiesam nezinu Un luudzu tie kas nezin vai raksta tadus: vai u.t.t. ludzu nekrajiet savus foruma postus ar shim smailinjiem.. es tikai ludzu atbildat un neapvainojat. Velreiz paldies! aa un velviens mazs jautajums 5. ar ko atskiras steel pad no parstajiem palikniem? Treso reizi paldies! Edited December 3, 2006 by -akmentinjsh- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Man ir radusies triis jautaajumi.. 1. Kad taisa savu cfg kam ir domaata komanda: alias - piemeeram vienaa cfg ir: alias "righthand" "cl_righthand 1;bind MOUSE3 lefthand;" - kam domaatas shiis alias komandas 2. Vai ar labaaku datora peli ir labaaks cs skills? Piemeeram man tagad ir parasta samsung pele pa 5 ls un ja es nopeerku kaadu Logitech mx310 vai logitech g5 u.t.t. vai man buus labaaks cs skills. 3. kaa es varu no datora savas dziesmas iekopeet vai ielikt tuksaa diskaa? es disku ielieku datora CD-ROM un kada programma vaidziga, lai tajaa diskaa ieliktu savas dziesmas no mana datora? Luudzu iztiksim bez apvainojumiem. Jo es shiis 3 lietas tiesam nezinu Un luudzu tie kas nezin vai raksta tadus: vai u.t.t. ludzu nekrajiet savus foruma postus ar shim smailinjiem.. es tikai ludzu atbildat un neapvainojat. Velreiz paldies! aa un velviens mazs jautajums 4. ar ko atskiras steel pad no parstajiem palikniem? Treso reizi paldies! 1. nu pie ja tu uztaisi aliasu , alias "righthand" "cl_righthand 1";say right hand used tad piem kad tu bindo tad tev nav jaaraksta cl_right hand bet prosta righthand lol 2.ērtāk būs spēlēt!! nekas neģļūkos 3.Ieliec cd-r disku tad failus kurus tu gribi kopet otro pogu spied copy to cd-rw drive 4.no ši es nesaprotu ne graša!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 2. Ja tev būs labāka pele tas neko nemainīs, ja tu viņu nemācēsi lietot. Piemēram tev iedotu Foruma1 mašīnas vietā, tu ar viņu mācētu braukt? Nu gan ar laiku iemācītos labāk, bet vienalg derēs tikai šosejai. Nu aptuveni saprati? 3. Ja tas ir CD-ROM kurš raksta diskus tad paņem programmu Roxio vai Nero un raksti. Windows XP iebūvēta iespēja ir pa tiešo uz disku rakstīt, tikai vajadzīgo paņem un paste uz diska, pēc tam paņem un izvēlas burn files to Disc (Bet ja tev nav CD rakstītāja, tad nekā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 vismaz es kaut ko pa alias pateicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 zoom sensitivity ratio norāda ciparu, par kādu palielināsies tavs sensitivity, ja iezūmosi. Tātad ja tev senss ir 10, bet zoom sens ratio 1.5, tad vienreiz iezūmojot senss tev būs 15, otreiz iezūmojot - 22.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 tik un tā pa to zoom nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) tik un tā pa to zoom nesapratu Es gan sapratu. Un pats pirms tam arī nezināju kam domāta šī komanda zoom_sensitivity_ratio Edited December 8, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now