SuperRembo Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Ielidu viena vieta kur pluginus milu pievienot vai atnemt. Man par parsteigumu plugins.ini faila kad ko ierakstu no text nekas nemainas serveri, nevaru neatvienot ne pievienot pluginu wtf. Ka atrisinat so problemu kompi serveri restarteju ko tik nedariju. Uninstall un reinstal tas ir galigais variants, ko varat ieteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 nu kr4 apsties vai tu pareizaja plugins.ini liec to plugina nosaukumu tas buutu addons\amxmodx\configs\plugins.ini un aspties vai esi pluginu ielicis addons\amxmodx\plugins nu ja nesanak tas es nezinu apsties vai esi uzrasktiijis plugina nosaukumu pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Tu pat nezini kam tu tadas lietas saki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 1, 2006 Author Report Share Posted December 1, 2006 diemzel sis lietas ir elementaras un ir izpilditas jau sen un visi tie papildus plugini, lai varetu aktivizet fun sava vieta ari strada. Lieta tada ka es visiem salieku ; zimes bet vini mistiski neatsledzas ari prikolam pameginaju test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest priedzza Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Lieta tada ka es visiem salieku ; zimes bet vini mistiski neatsledzas ari prikolam pameginaju test. ja tu liec prieksha to simbolu tad tas noziime ka vini nestradas.... liec bez to te ; tad vajadzeetu iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 ja tu liec prieksha to simbolu tad tas noziime ka vini nestradas.... liec bez to te ; tad vajadzeetu iet Tu varbut varetu uzmanigak manu rakstito izlasit ? Es teicu ka es speciali visiem saliku ; bet vini tik un taa neatsledzas stradaja ka stradadami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Man arī bija tā, uzliku loadingsound.sma un domaju pēc tam nafig man? Labi pieliku priekšā vienkārši ; zīmi, un amx_plugins komandā arī rādas ka ir izslēgts (nu vispar nerādas ) nu un pēc paris stundām man prasa draugs, kapec tur kautkadas dziesmas vēl kačājās.... Tapec labak vajag izdzēst visu to plugina nosaukumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now