Jump to content
GIGN Forum

Ausis :)

Who.mE?
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka man austiņām kautkā švaki skan kreisā puse. Es pačakarējos control panel -> sound and device bla bla - Tur ja es uzgriežu kreiso pusi tad viņa skan ļoti klusi, bet labā vairs vispār neskan. Esmu uzlicis uz pusi, ka itkā skan abas ausis vienādi, bet viņa ļoti ļoti klusi kautko skandina, bet otra pretī ļoti skaļi. Austiņās ir jaunas - pagāšajām arī tā bija. vobš kur kas jāliek, lai abas puses austiņām skanētu vienādi nevis, lai kreisā skan ļoti klusi un labā ļoti skaļi vai arī vispār kreisā neskan un labā skan ļoti skaļi smile.gif

help !!

P.S. man cs'a grūti uz skaņu spēlēt jo kreisā vispār gandrīz vai neskan sad.gif

Edited by Who.mE?

Lieta tāda, ka man austiņām kautkā švaki skan kreisā puse. Es pačakarējos control panel -> sound and device bla bla - Tur ja es uzgriežu kreiso pusi tad viņa skan ļoti klusi, bet labā vairs vispār neskan. Esmu uzlicis uz pusi, ka itkā skan abas ausis vienādi, bet viņa ļoti ļoti klusi kautko skandina, bet otra pretī ļoti skaļi. Austiņās ir jaunas - pagāšajām arī tā bija. vobš kur kas jāliek, lai abas puses austiņām skanētu vienādi nevis, lai kreisā skan ļoti klusi un labā ļoti skaļi vai arī vispār kreisā neskan un labā skan ļoti skaļi smile.gif

help !!

P.S. man cs'a grūti uz skaņu spēlēt jo kreisā vispār gandrīz vai neskan sad.gif

maybe problema ir vados, jo pašam tieši tā pat bija kā tev. Kad tu to vadu aiztiec tev skaņa neatgriežas?

maybe problema ir vados, jo pašam tieši tā pat bija kā tev. Kad tu to vadu aiztiec tev skaņa neatgriežas?

Nu ir tā ka es uzsitu pa vadiem un skaņa atgriežas uz 3,4 sec. Bet kad vēl veikalā pārbaudīju austiņas viss bija kārtībā. Es vairāk domāju, ka manā kompī kautkur kautkas nogriezts. Es jau "Sounds and Audio devices" izrakņājos.. tur bija tā kā jau pirmajā postā minēju - uzgriezu itkā kreiso pusi un labā vispār vairs neskan un kreisā skan ļoti klusu vai arī ja griezu pa vidu, tad labā skan ļoti skaļi, bet kreisā skan ļoti klusu... kur vaina?

1. Vados kaukur nau kontakta .

2. tizls punkts karo4 ja tu essi skruvejis austinas tad uz austians maganeta var but metala putekli kuri vel tuvak maganetam lidz ar to austinu pleve nau tada atstarpe ka vaig un skan klusak man ta pasam bija smile.gif un zb man jau 2 dienas sist pa to ausi tapwec panemu izstiriju thumbsup.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...