Jump to content
GIGN Forum

Hewwo Guys !


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Karoč ģela tāda. Es tākā piespiedu senci man atdot ap 230-300 latiem, lai mazais dēliņš varētu uzigrāt spēlītes uz augstāku grafonu. Tad nu es būšu 981267518936 cilvēks, kurš jautā pēc palīdzības kaut kāda sūda pirkšanā.

Pāris lietas :

1. Cena, kā jau minēju, 230-300 lati.

2. Būtu jauki firma tam verķim būtu Geforce.

3. Trešais un pats svarīgākais - Laba ! ( lol )

Vel pāris lietas :

1. Visiem, kas sataisijās te tagad fleimot/or dirst kā to ierasts teikt varu pateikt, ka mani īpaši tas neraustīs, jo esmu pieradis un vari lieki savu laiku netērēt, vēloties apbēdināt mani, jo pats labi apzinos, ka no Video kartoškām nesajēdzu PILNĪBĀ neko, so ... nāku te.

2. Ja kādam te nav slinkums, viņš varētu man mazliet apskaidrot, kas tieši nosaka to video kartes 'labumu'. Jo imo to noteica megabaiti, bet manai kartei ( šā brīža ) ir 256. CMON, man pat uz kontras azteku nevelk ar normālu fps.

3. Ja tas kaut ko nosaka ( maybe tur kaut kas neder katrai kartei or smth ) tad te ir kompja parametri :

[edit] - atklāju, ka tur nemaz nav nekas tāds, ko rakstīt. pinch.gif, bet nu anyway ..

Pentiums, 3.4 ghz. ko vel vajag zināt ?

k, ceru uz atsaucību. smile.gifsmile.gif

Link to comment
Share on other sites

fb trāpija naglai uz galvas. no shit he did ! smile.gif

btw būtu jauki, lai visi gudrinieki, kuri grib mani sūtīt pie 'profesionāļiem' Radioactive un savus bezjēdzīgos komentārus var paturēt pie sevis - skat. |2.v_o . Paldies.

Kā laikam neminēju, es vēlētos uzzināt KAS TIEŠI nosaka to cik labi varēs igrāt spēlītes uz labas grafikas utt., nevis aiziet pie kaut kāda Elkora krievu čaļa, lai viņš man iedod kaut kādu tur labo.

ima keep waitin for big heads.

Link to comment
Share on other sites

Un ieteiks visdārgāko variantu, kā tas vienmēr notiek, jo viņu interesēs ir tikai nopelnīt labu naudiņu nevis, lai tava videokarte labi šancē.

kādu visdārgāko variantu lol. Aizej pasaki, man pa šito naudu vajag to un šito un viss būs bumbās. Viņi tur katru dienu datorus komplektē, domājams zina ko dara.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...