Jump to content
GIGN Forum

Izlasiet Sito Kas Taisot Serveri Palika Pie Update

Recommended Posts

Taisiju serveri un tiku lidz sitam

kiap kur ir jaiet paest kipa hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . -retry sito rindinu palaidu pagaja 2min un man uzmeta sito

kipa vis aizet rada updating un uzmet kautko kipa errors un ta izdariju visu laiku kadas 10reizesm pectam palaidas un viss aizgaja taka nesatraucaties un nemeklejiet nekur palidzibu jo tas neka nedos vienk ja neizdodas meginiet veel un veel kamer paiet kadas 30min pectam nau vairs verts meginat

meginats nau zaudets taka klausat manam padomam

zurkulens said:

kiap kur ir jaiet paest kipa hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . -retry sito rindinu palaidu pagaja 2min un man uzmeta sito

kipa vis aizet rada updating un uzmet kautko kipa errors un ta izdariju visu laiku kadas 10reizesm pectam palaidas un viss aizgaja taka nesatraucaties un nemeklejiet nekur palidzibu jo tas neka nedos vienk ja neizdodas meginiet veel un veel kamer paiet kadas 30min pectam nau vairs verts meginat

droshvien nets 30 min nebija

Man ir lbaks padoms pagaidiet kad nets paradaas tas turpiniet

zurkulens said:

vsp vairs nevar norm serveri ar hldsupdatetool uztaisiit wink.gif

Guest priedzza

nu ka es parinstaleju serveri ari vienu briidi izmeta errou bet kaa jau worm rakstiija ja izmet erroru tad vienkarshi ierkastiet atkal to pashu rindiu smiliez.de_2428.gif tapec nevajag taisiit sitadu topiku zaban.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...