[TerRor_SquaD]LiL_Ew!L Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Sveiki....Kads man varetu ieteikt....... CSDM serverim vajag ranku vai nee???? Piemeram es ieliku ranku itka visu pareizi izdariiju Bet ranks itka iet bet ranka neradas pareizie pleyeri Ko juus iesakat nemt araa ranku vai partaisiit ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 LiL_Ew!L' date='Nov 27 2006, 17:29'] Sveiki....Kads man varetu ieteikt....... CSDM serverim vajag ranku vai nee???? Piemeram es ieliku ranku itka visu pareizi izdariiju Bet ranks itka iet bet ranka neradas pareizie pleyeri Ko juus iesakat nemt araa ranku vai partaisiit ???? Partaisi, domaju ka rank vajag obligati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 labāk uzliec ps! ps = psychostats Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 es jau labaak iesaku nemt nost ranku, jo CSDM nav veerts no taa, jo tur tik prosta saudaas, nekas pat nav jaadomaa, tik sauj.. kr4 kkaads bezsakars,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TerRor_SquaD]LiL_Ew!L Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 nez........ tas veel biski japadoma ko iisti vajag !!!! rank vai ps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 varbuut uzreiz ej di rst ar savu serveri??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ieteikums noraidiits vaarnas aktiveetas par stulbu topicu taisiishanu + nepareizajaa sadaljaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts