Jump to content
GIGN Forum

Kapēēc?

Recommended Posts

Man serveri pings liidz 40ms playeriem bet kad ienaak 14 playeri tad wisiem liddz 300? kspec tA? un vell 1 jautaajums ja man buutu 1024ram cik playeri dereetu?

ieraudziju tavu visrrakstu uzreiz gribekas pateikt TAPEEC!! Bet lab izzledz visas nevajadzigaas programas (skype,winap, u.c) un ar ram vien nepietiek pasaki citus parimetrus proci!!!

Edited by Miedzinjsh[War3-Pro-Player]

Kādi parametri ir nepieciešami datoram, lai ietu serveris?

Priekš 10 slotu servera būtu labi vismaz 1ghz procesors un 128mb ram, ja kaste tiek izmantota TIKAI priekš servera vajadzībām. Ja pats taisies uz datora spēlēt vai arī lietot firefoxu/exploreri/etc drazas, tas jānorūdās ar kādu jaunāko amd vai inteļa modeli. Lai varētu vienlaicīgi turēt serveri un strādāt ar datoru, absolūti ideāli būtu procesors ar dual core atbalstu, lai vienmērīgi sadalītu sistēmas resursus. Visādā ziņā tie idioti, kas prasīs vai mans amd 2000+ pavilks 16 slotu SPERHERO mod + BLA BLA + ZAZA, dabūs mēneša atvaļinājumu, kā arī posti tiks dzēsti.

Smagi lēkā pings, lago, ko darīt?

Ja tikai raunda sākumā, tad pa vāju procesors. Ja visu laiku, tad tīkla pieslēgums ir pa lēnu. Ja tīkla pieslēgums ir labs, tad iesaku noņemt visus pluginus (ieskaitot amxmodx) un tad palēnām liekot visu atpakaļ, skatīties, kurā momentā sākās gļuki.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...