VALDIS-=CS=- Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 es gribu uzlikt sev citu logo bildi. es izdariiju takaa te ir teikts Atveram Halflife Logo Creator (HLC) Spiezam open ta ka tas redzam bilde izvelamies bildi spiezam autosize iekjeksejam save it to un izvelamies folderi cstrikeun failu nosaucam par tempdecal.wad prasis vai aizstat eksistejosho failu spiezam YES Spiezam make wad OK OK exit ejam cs NEKO NEMAINOT OPTIONS ejam spelet nospiezham T un izbaudam spray! bet man nekas nenotiek man raadaas vecais skull. ko dariit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Bļē, tad taisi kamēr sanāk un beidz piedirst forumu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 es gribu uzlikt sev citu logo bildi. es izdariiju takaa te ir teikts Atveram Halflife Logo Creator (HLC) Spiezam open ta ka tas redzam bilde izvelamies bildi spiezam autosize iekjeksejam save it to un izvelamies folderi cstrikeun failu nosaucam par tempdecal.wad prasis vai aizstat eksistejosho failu spiezam YES Spiezam make wad OK OK exit ejam cs NEKO NEMAINOT OPTIONS ejam spelet nospiezham T un izbaudam spray! bet man nekas nenotiek man raadaas vecais skull. ko dariit??? par shitadiem jokiem atri vien dabusi ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 es gribu uzlikt sev citu logo bildi. es izdariiju takaa te ir teikts Atveram Halflife Logo Creator (HLC) Spiezam open ta ka tas redzam bilde izvelamies bildi spiezam autosize iekjeksejam save it to un izvelamies folderi cstrikeun failu nosaucam par tempdecal.wad prasis vai aizstat eksistejosho failu spiezam YES Spiezam make wad OK OK exit ejam cs NEKO NEMAINOT OPTIONS ejam spelet nospiezham T un izbaudam spray! bet man nekas nenotiek man raadaas vecais skull. ko dariit??? Kaut ko netā esi izdarījis. Pameiģini kadam gudrākam uzsprasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GIBOX_ Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 man taapati probleema man itkaa kad cs oshenos rada ka taa bilde ir bet kad spiezu speelee T tad paraada veco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Tev tas tempdecal.wad ir jaanokopee un janosauc par pldecal.wad un abi jaaieliek cstrike mapee. Un arii jaaizdzeeshi VISI vecie logo no C:\Program Files\Valve\valve\logos un arii no C:\Program Files\Valve\cstrike\logos tad vajedzetu stradaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts