ozijs1989 Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ka es varetu partulkot amxbans!! kaa lai es zinu kur jamaina, ja man kompii nav krievu valoda??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=7248 te ir meklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ............www\amxbans\templates\ mapē pārtūlko visus failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozijs1989 Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 nu ja es tur varu paarveidot be es nezinu kas tieshui jaaapaarveido! ( Man nava krievu k val uz kompja un tajas vietas kutrt ipa japaapartulko rada keburus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 nu ja es tur varu paarveidot be es nezinu kas tieshui jaaapaarveido! ( Man nava krievu k val uz kompja un tajas vietas kutrt ipa japaapartulko rada keburus!!! NU es darīju tā, novilku angliskos, amxbanus, un uzliku vinju web failus pavirsu krievu failiem, tad vis bija eng, un ja gribi tad no eng vari tūlkot uz lv.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozijs1989 Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 NU es darīju tā, novilku angliskos, amxbanus, un uzliku vinju web failus pavirsu krievu failiem, tad vis bija eng, un ja gribi tad no eng vari tūlkot uz lv.. a kur es varu dabuut anglisko versiju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 NU es darīju tā, novilku angliskos, amxbanus, un uzliku vinju web failus pavirsu krievu failiem, tad vis bija eng, un ja gribi tad no eng vari tūlkot uz lv.. a kur es varu dabuut anglisko versiju?? google for it!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now