owne Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 meginashu stāstit ātri !! es velos dabut adminu teisiibas uz GIGN -xkick ... jo manupraat biezi ir taa ka admini nenem vera buutiskākās lietas 1) Mat ... 2) spec , loti daudzparasti seez spetator kaut ari nav admini 3)xkick man noderetu arii kaa ff izmeshanu un daudz citur ... es GIGN uzturos biezi jo 6is serveris man skiet vis būtiskākais !!! 16/24 stundas esmu online .... esmu katru dienu pie pc tikai ne 7-dienās jo tad mēs braucam ar ģimeni kkur braucam bezsakarā Es nezinu kaa citi admini respect uz so topicu , bet man shiis adminu tiesiibas arii daudzko mainiitu un arii pazistu speletajus ar kuriem esmu labi sapazinies Paldies par uzmaniibu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 cik noprotu, ieteikums no kaada admina nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 16/24 stundas esmu online .... jaunais denja Un ja pa tēmu tad, ja spēlē tik daudz , kāpēc maz online time+zaļš? nepiekrītu! Meiģina mums batonus spraust! Link to comment Share on other sites More sharing options...
owne Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 (edited) esmu onli 16 stundas bet nepavadu tik daudz pie cs ... bet speleju daudz Edited November 23, 2006 by owne Link to comment Share on other sites More sharing options...
owne Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 dr_pain tu to biji domajis ka so RAKSTU biju spikojis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 labi, admina ieteikuma nav, taapeec bb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts