BenQ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 sveiki.....esam uztaisiju6i jaunu clanu > www.dbclan.ueuo.com ludzu ienac un izlasi musu lugumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 (edited) Doma ir taada ka mes meklejam kadu cilveku kurs uz laiku varetu turet serveri uz sava datora.....atlidziba protams admins uz pa6a veidota servera + adm tiesibas weba un pienemam clana! savus viedoklus izsakat forumos! Lieta tada ka pa6iem serveri vel nelauj uzturet tehniskas prasibas...bet ap jauna gada sakumu / mb drusku velak ir kaidams jauns dators! tapec gaidam atsaucigus cilvekus kas varetu palidzet! Tici man shita "atlidziba" nekm neder butu kautkas taustaamaaks Edited November 21, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 (edited) Doma ir taada ka mes meklejam kadu cilveku kurs uz laiku varetu turet serveri uz sava datora.....atlidziba protams admins uz pa6a veidota servera + adm tiesibas weba un pienemam clana! savus viedoklus izsakat forumos! Lieta tada ka pa6iem serveri vel nelauj uzturet tehniskas prasibas...bet ap jauna gada sakumu / mb drusku velak ir kaidams jauns dators! tapec gaidam atsaucigus cilvekus kas varetu palidzet! Tici man shita "atlidziba" nekm neder butu kautkas taustaamaaks ja gribi ko taistamaku var sarunat..bet nav domats! PS - ta nav domata atlidziba.....vnk ko dosim par tik loti lielu palidzibu pretii! Edited November 21, 2006 by BenQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 ja gribi ko taistamaku var sarunat..bet nav domats! PS - ta nav domata atlidziba.....vnk ko dosim par tik loti lielu palidzibu pretii! kaa tad buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Es ļoti vēlos jums palīdzēt, tāpēc paņemšu kompi uz līzingu, uzbāzīšu uz normālas trubas, kas man izmaksās kādus 40ls mēnesī un veltīšu 5h dienā, lai to visu normāli saveidotu un uzturētu kārtībā. Es pat varēšu pēc tam būt admins savā serverī un būt jūsu klanā? WOOOOOOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillYou Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 kas teica ka kads vispar velas jusu klanaa? pat webu nejedz uztaisit, tad kas tas vispar bar lolu klanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 kas teica ka kads vispar velas jusu klanaa? pat webu nejedz uztaisit, tad kas tas vispar bar lolu klanu? web mums ir! ..... un lolu clans tas nav....es viens tevi saliktu! un par to lizingu....es domaju cilveku kuram jau ir labs...dators..un tas ir uz laiku ....ap februari..pa6i turesim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 web mums ir! ..... un lolu clans tas nav....es viens tevi saliktu! un par to lizingu....es domaju cilveku kuram jau ir labs...dators..un tas ir uz laiku ....ap februari..pa6i turesim! a tu pēc daudzpunktes daudzpunkti likt nemāki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 a tu pēc daudzpunktes daudzpunkti likt nemāki? kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 EEEEEmmmmOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
BenQ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 EEEEEmmmmOOOO nja laikam neviens......nepalidzes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts