Jump to content
GIGN Forum

Server

BenQ
 Share

Recommended Posts

Doma ir taada ka mes meklejam kadu cilveku kurs uz laiku varetu turet serveri uz sava datora.....atlidziba protams admins uz pa6a veidota servera + adm tiesibas weba un pienemam
clana!
savus viedoklus izsakat forumos!
Lieta tada ka pa6iem serveri vel nelauj uzturet tehniskas prasibas...bet ap jauna gada sakumu / mb drusku velak ir kaidams jauns dators!
tapec gaidam atsaucigus cilvekus kas varetu palidzet!

Tici man shita "atlidziba" nekm neder butu kautkas taustaamaaks naughty.gif

Edited by RavenHolm

Doma ir taada ka mes meklejam kadu cilveku kurs uz laiku varetu turet serveri uz sava datora.....atlidziba protams admins uz pa6a veidota servera + adm tiesibas weba un pienemam
clana!
savus viedoklus izsakat forumos!
Lieta tada ka pa6iem serveri vel nelauj uzturet tehniskas prasibas...bet ap jauna gada sakumu / mb drusku velak ir kaidams jauns dators!
tapec gaidam atsaucigus cilvekus kas varetu palidzet!

Tici man shita "atlidziba" nekm neder butu kautkas taustaamaaks  naughty.gif

ja gribi ko taistamaku var sarunat..bet nav domats!

PS - ta nav domata atlidziba.....vnk ko dosim par tik loti lielu palidzibu pretii!

Edited by BenQ

Es ļoti vēlos jums palīdzēt, tāpēc paņemšu kompi uz līzingu, uzbāzīšu uz normālas trubas, kas man izmaksās kādus 40ls mēnesī un veltīšu 5h dienā, lai to visu normāli saveidotu un uzturētu kārtībā. Es pat varēšu pēc tam būt admins savā serverī un būt jūsu klanā? WOOOOOOW

kas teica ka kads vispar velas jusu klanaa? pat webu nejedz uztaisit, tad kas tas vispar bar lolu klanu? tongue.gif

web mums ir! ..... un lolu clans tas nav....es viens tevi saliktu! un par to lizingu....es domaju cilveku kuram jau ir labs...dators..un tas ir uz laiku ....ap februari..pa6i turesim! smiliez.de_2469.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...