Jump to content
GIGN Forum

Help Ar Times.lv

Recommended Posts

klausies !!!

ieej webaa kura nosaukums ir ftp://amg.times.lv

tew paradiisies WEBS bet nevis takaa WeBS bet gan takaa MAPE ar nosaukumu Valve a kad tu ieesi ieloginojies tb tavs logins un parole - parole ir tanii e-mail kuru tu uzraadiiji registreejoties... wink.gif

tew tur iekshaa ir index.php vai index.htm

nu vnk tos failus dzees aaraa un panjem failus kurus tew vajag vienkaarshi ienes iekshaa takaa tu paarnes no mapes mapee tongue.gif un viss buus 4iki briki

ja nesanaak tad tikai prasi thumbsup.gif

Edited by real men

klausies !!!

ieej webaa kura nosaukums ir ftp://amg.times.lv

tew paradiisies WEBS bet nevis takaa WeBS bet gan takaa MAPE ar nosaukumu Valve a kad tu ieesi ieloginojies tb tavs logins un parole - parole ir tanii e-mail kuru tu uzraadiiji registreejoties... wink.gif

tew tur iekshaa ir index.php vai index.htm

nu vnk tos failus dzees aaraa un panjem failus kurus tew vajag vienkaarshi ienes iekshaa takaa tu paarnes no mapes mapee tongue.gif un viss buus 4iki briki

ja nesanaak tad tikai prasi thumbsup.gif

Lab es atveru to lapu ko tu teicii tur bija tris failii favicon.ico index.html robots.txt

es tajaa tak logaa iemetu mapii amg un talaak uzspiedu index.html un tur izleca tas raksts kas ir tajaa bilde tajos postos! man tiesii vajadzetu uzzinat yo linku kur it taa mapee pimeramm amg.times.lv/utt es nezinu tapec prasu!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...