BlackWallStreet Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) da bļēēēē varēja viņa kautko labaku saorganizet patīk dr.paina komentrars Edited November 19, 2006 by BlackWallStreet Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 mirt jau mirs , bet KAD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 es biju riga nekas iipa6s Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Jūp, rīgā bij salūts kā parasti, nekas īpašs nebija. Vienīgais patika skriet cauri tai burzmai, tā ka visi krīt. Vakarā bij pāris labi kautiņi, tie arī manā opinionā ieņem 1. vietu dienas notikumos, salūts suck Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 saluuts same as katru gadu, karoche defaults Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Varu iepriecināt visus! Mēs visi kādreiz mirsim, un tas ir tikai tādēļ - ka mēs visi esam stulbi! 3V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pEchka Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Bet Vairo4ka tak ir gudra Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Varu iepriecināt visus! Mēs visi kādreiz mirsim, un tas ir tikai tādēļ - ka mēs visi esam stulbi! 3V tam gan varu piekrist.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 tam gan varu piekrist.... tam, ka tu esi stulbs, es arii varu piekrist Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Es arī var ne tikai piekrist, es arī varu uzkrist, pakrist, nokirst ... ps. stulbi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Pievienojos. Ar atvienošanos, savienošanos un sieviešanos gan tā grūtāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 (edited) Kad bija salūts ? ps - man sāk šķist, ka mačo ir pilnīgā pipelē pēdējā laikā. Raksti tu tiešām kā dzēris. pps - āāā, lol. 18. novembra ? nu gan jau . Edited November 20, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Kandavā salūta nebija. Rīgā likās, ka zemu šāva, tas laikam sliktā laika dēļ. Man patika Emša teikums par sarkano glāzi. Tas bij dienas notikums nummur viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Cilvēki, nevis salūts, bet UGUŅOŠANA! Neviens, neviens pats neuzrakstīja pareizi. Ak jā, es neredzēju salūtu, spēlēju cs. Pat slinkums līdz TV aizvilkties bija . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Cilvēki, nevis salūts, bet UGUŅOŠANA! Neviens, neviens pats neuzrakstīja pareizi. Ak jā, es neredzēju salūtu, spēlēju cs. Pat slinkums līdz TV aizvilkties bija . Tikko pati uzrakstīji salūts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogre Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Uguņošanas vietā diemžēl izvēlējos ar čomaku izkost pāris alus un 3 pudeles tekilas. Laikam jau kaut kādas uguntiņas bija, kad ar purnu nokritu pret asfaltu, bet neko neatceros, jo filma bija jau pārtrūkusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 (edited) Tikko pati uzrakstīji salūts. Vai, nevar būt . Tas pieder pie lietas, tāpat kā tas, ka spēlēju cs. Jā, UGUŅOŠANU neredzēju, bet nejau tāpēc, ka spēlētu cs. Gluži vienkārši - pārāk tālu un pa TV nerādīja. edit: īstenībā gan jau neskatītos arī, ja pa TV rādītu . Edited November 21, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now