Jump to content
GIGN Forum

Zināji?

elans
 Share

Recommended Posts

Ienākot šeit, ja tā godīgi - nedaudz smiekli sametās, kādi tik tie laiki nau bijuši, vai jūs maz varējāt iedomāties ka uz GIGN servera varēja dabūt ACCESS`u gandrīz tikai par alus uzsaukšanu wormam ? Un vēl tur rakstīts ka gignam ir bijis 8 slotu serveris... omfg..

Tas bija domāts tiem kas te (GIGN) nau visu laiku tusējuši

Thats all

Edited by elans

blood, tur jaunumā linki es biju paguvis aizmirst vairākus krutus saitus smile.gif tur ir arī kruta bilde ar diviem briežiem kas kniebjas smile.gif

vienīgais vajadzētu palabot visus <br> un citus html tagus...

tanī skaitā <a href='mailto:kaspars......'> biezhi izmantotais...

cilveeks ?

2003.10.23 01:25

omfg mancho 1kaart tevi nekad neviens gatheros nenjem! labaak speelee 4 nekaa ka tu piektais ! 2kaart ja tu speelee gign kas ir diezgan reti tev VIENMEER rezultaats ir miinusos un tu kulies pa peedeejaam vietaam ! shitais tavs posts mani riktiigi sasmiidinaaja

1d71.jpg

cilveeks ?

2003.10.23 01:25

omfg mancho 1kaart tevi nekad neviens gatheros nenjem! labaak speelee 4 nekaa ka tu piektais ! 2kaart ja tu speelee gign kas ir diezgan reti tev VIENMEER rezultaats ir miinusos un tu kulies pa peedeejaam vietaam ! shitais tavs posts mani riktiigi sasmiidinaaja

1d71.jpg

Čista šis bija laps biggrin.gif nu bet vispār tā jau ir, ja tev ir savs serveris tad skills tev kāpj...

cilveeks ?

2003.17.23 09:33

marcho-harcho (macho) tu siikaa aborta atlieka ja doama ka gigns kadreiz bus populars tad klausies shurp ! gigna es pagaidam tikai te speleju aiz relaxacijas jo gatheros ir pavisam cits limenis ! visi normalie kexi nespele pubos bet spele gatherus taka graiz savas biksheles !

Cilveekam jau tajos laikos bija lieliska humora izjuuta thumbsup.gif

Edited by pEchka

ee labs, šitā pēdējā quote reāli iespārda smile.gif

p.s.

dikti sāku rēkt, kad pēc izsmejošā marcho-harcho cilveeks tomēr ir ielicis paskaidrojumu iekavās - ka tas tiešām esmu domāts es smile.gif

p.p.s

fakts, kas mani nedaudz biedē ir tas, ka viņš te jau ir 3 gadus smile.gif lai gan pēdējā laikā pazudis.

Palasīju, vispar to rakstu stilu...

1. juuus raxtiijaat apmeraaam taaaa!!!111!jjaa tieshi taaa

2. Nedaudz botīgi, piemeram.. ir ttaggaad webaa ir arii -==-=-|||| FLASH |||--===- speles

3. Agrak jau bija tādi paši nūbīši kā šiet ..... smile.gif

nu ok. tas bija gandrīz jau pirms 4gadiem happy.gif

a kāds ir bijis agrāk GIGN`am DNS? *.sytes.net ? happy.gif

Tikai nesakiet ka pilnībā visu laiku bija www.gign.lv

Edited by elans

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...