Guest pEchka Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Draugi, iesakat luudzu kaadu speeli, kur nav vaidziigs directX. Buutu loti veelams, ja sho speeli vareetu rukaat arii netaa. [iznjemot CS] Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 half-life GunZ Devil may cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) uh! Tikko atcerējos kā gunz kapāju. Wsp laba spēlē. Dabuju 10lvl un bija tiesības oficiāli taisīt klanu. EDIT: Atradu gunz mājaslapu, ja interesē spied virsū Edited November 13, 2006 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) uh! Tikko atcerējos kā gunz kapāju. Wsp laba spēlē. Dabuju 10lvl un bija tiesības oficiāli taisīt klanu. EDIT: Atradu gunz mājaslapu, ja interesē spied virsū juu tikai klanu taisot vajadzeeja 1000 naudinju man bija zeel P.S - kur dabuut POKEMONUS ???? Edited November 13, 2006 by real men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pEchka Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) WoW'am vaitad vaig directX'u ? edit: Minimum Requirements Recommended Requirements OS Windows 98, Windows XP, Windows 2000 DIRECTX9.0c OR ABOVE Edited November 13, 2006 by pEchka Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 a kapee tu nevari install directX ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Kadel tev vaig speli kur nav vajadzigs direkt X??? Dazas Speles: 1. Lingo 2. Worms 1dala (laikam nav vajadzigs) 3. Gunsonline 4. Travia(laikam) 5.MU (nezinu vai ir vai nav vajadzigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Man ta liekas ka Mu vajag DirectX citadi nereali laagos un viss zals. Pfff nu tak pe4ka noka4aa DirectX no i-net vai no DC++ vai ar no kada trakera un dzivo laimigs.Lai nau tadu tizlu jautajumu kaa piemeram iesakat kadu speli kurai nevag DirectX.Tas tak smiekligi iskalusas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Lai nau tadu tizlu jautajumu kaa piemeram iesakat kadu speli kurai nevag DirectX.Tas tak smiekligi iskalusas die Kas tur tizls varbut cilvekam nav tik kruts kompis un viss. Tadu spelu ir parpilnam. Man liekas Vecajam warcraftam ar nevajag directu nekadu kaa arii ir tachu vecie doomi un quaki. Jaa starpcitu esmu rambaji arii Stronghold Crusaders bez directiem bez video driveriem un gaja kaa smerets. Un vel tach ir kaut kur kolekcijas no vecajam labajam segas un ziliton laikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pEchka Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 die Kas tur tizls varbut cilvekam nav tik kruts kompis un viss. Tadu spelu ir parpilnam. Man liekas Vecajam warcraftam ar nevajag directu nekadu kaa arii ir tachu vecie doomi un quaki. Jaa starpcitu esmu rambaji arii Stronghold Crusaders bez directiem bez video driveriem un gaja kaa smerets. Un vel tach ir kaut kur kolekcijas no vecajam labajam segas un ziliton laikiem Paldies Tev! Nav jau taa, ka man nav directX. Man ir directX 8.1 vienk nez kapeec nevaru uzinstaleet citu.. Varbuut ir kaada veca NHL versija ar directX 8.1? Nu vispaar kaada sporta speele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Paldies Tev! Nav jau taa, ka man nav directX. Man ir directX 8.1 vienk nez kapeec nevaru uzinstaleet citu.. Varbuut ir kaada veca NHL versija ar directX 8.1? Nu vispaar kaada sporta speele. Nuu ja Tev ir dir 8.1, tad jau taa lieta izskatas daudz gaishaka. Tad ir tikai megjnashanas vaina - install iet ir labi, neiet nes nost. Un jaa, gribi sportu domaju EA Sport 99 , 00 versijas noteikti ies. Ja, kas es ar savu reizi esmu saskaries ar shadu problemu , ka nevar uzlikt augstaku dir versiju. Parliku Winus tad uz 98 tad uz 00 atpakal tad uz xp un beigas kaut kaa shis man aizgaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIDER Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Nuu ja Tev ir dir 8.1, tad jau taa lieta izskatas daudz gaishaka. Tad ir tikai megjnashanas vaina - install iet ir labi, neiet nes nost. Un jaa, gribi sportu domaju EA Sport 99 , 00 versijas noteikti ies. Ja, kas es ar savu reizi esmu saskaries ar shadu problemu , ka nevar uzlikt augstaku dir versiju. Parliku Winus tad uz 98 tad uz 00 atpakal tad uz xp un beigas kaut kaa shis man aizgaja. pff.. es te taa padomaaju, ka man pilniigi vareetu aiziet NHL 05. Kapeec? Pagaashgad kkadi sencha draugi parinstaleja windowsu un laikam uzlika jaunako directX'u. Un tas vareeja buut directX 8.1 Labi, ieshu lejupielaadeet kkur to nhl05, cerams, ka ies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pEchka Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) Okay. Tik taalu tiku, ka novilku to NHL 05, bet tad man uzraada atkal kkadu erroru. Bilde - Kads kko saprot? Edited November 13, 2006 by pEchka Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 vai kads plz varetu pateikt kadel ladejot gunz vins apstajas uz 93,.. procentiem. Es domaju tad kad jau noladets no neta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Okay. Tik taalu tiku, ka novilku to NHL 05, bet tad man uzraada atkal kkadu erroru. Bilde - Kads kko saprot? Laikam trukst fails vai k-kas ar to fauli nav kartiba!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Okay. Tik taalu tiku, ka novilku to NHL 05, bet tad man uzraada atkal kkadu erroru. Bilde - Kads kko saprot? kjipa bojaats tas fails KUR VAR DABUUT POKEMONUS LUUDZU PAsAKAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 real men ieej seit Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) Puis, tu no rīta pat nespēji apjaust kā tev ir paveicies, ka es izdomāju pirms gulētiešanas apskatīt šo topiku. Spied ---- uz tām bultiņām un tu varēsi spēlēt netā 9156716250916 spēles. edic: lol, nevis bultiņām, bet svītriņām. edic2: lawl, es pamaniju ka real man looking for Pokemons ! Man ir uz datora pokemoni. Par nākotnes grafiku gan nevaru galvot, bet asas izjūtas brīdī, kad tavs Pikaču uzveiks Bulbazauru varu garantēt. Edited November 13, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
prisoner Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 vai kads plz varetu pateikt kadel ladejot gunz vins apstajas uz 93,.. procentiem. Es domaju tad kad jau noladets no neta! kačā vēlreiz līdz nokačāsies līdz pašiem 100%! Man tā ir bieži! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now