Elwy Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 nu taa...man ir triis mazi jautaajumi uz kuriem ceru sanjemt sakariigas atbildes 1.kaa var uzlikt lai ierochus automaatiski maina lai nav jaaspiezh 1+pele bet vnk 1 2.kaa var uzlikt lai paceljot kaadu ieroci nenomainaas uz vinju 3.kaa var uzlikt lai meerkjis nepalielinaas??? Paldies jau ieprieksh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 1. hud_fastswitch 2. advanced konfigos kkur bija 3.cl_dynamiccrosshair Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 2.kaa var uzlikt lai paceljot kaadu ieroci nenomainaas uz vinju ieiej options.. multiplayer ... advanced.. un tur ir pick up bla bla bla...weapons un iznjem kjeksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 par to 2. punktu jaapastaas parasti besii es eju ar deagle shauju un zmetas ak47vai kautkas tamliidziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 par to 2. punktu jaapastaas parasti besii es eju ar deagle shauju un zmetas ak47vai kautkas tamliidziigs ko tur vēl skatīties, tavi posti tagad ir bezjēdzīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3sT Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Es piem speleju ar cfg failu kuru iemetu cs mapie man automatiski nospiezot f1 noperkas ak un visu laiku merkis maina krasu !! tadu ari var uztaisit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Es piem speleju ar cfg failu kuru iemetu cs mapie man automatiski nospiezot f1 noperkas ak un visu laiku merkis maina krasu !! tadu ari var uztaisit! kaads tad no taa sakars? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts