etn1es Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Bu taa vai kaads kaut cik sapraatiigs cilveeks vareetu man atbildeet uz dazheim jautaajumiem?? 1.man pie task manager raadaas taads System Idle Process - ko tas noziime?? un ko vinsh dara?? 2.ja man ir viena bilde ar parametrime 100*100 pixeli, kaa to bildi var dabuut lielaaku ?? [ar photoshopu?? ja jaa tad kur tas iisti ir jaadara??] Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 1) Kaur kas ar sistēmu, neiesaku aiztikt 2) Image- > Image size -> raxti cik gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
etn1es Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 bet es ceru tam ateelam tad arii buus labaaka kvalitaate wai ne?? jo kad kaad es lasiiju forumaa kaad sarii prasiija tikai par bildi - un vinjam teica ka tas ir photoshopa darbs bet tas ir ljoti ilgi!! taa waitad naw?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) Rausties tapēc ka pie tā System Idle Process ir dahuja CPU patēriņš rakstīts, ja? Es tevi nomierināšu, tas nav nekas! Pasties ko nozīmē Idle angļu vārdnīcā un sapratīsi! Par to bildi, ņem IrfanView un tur zem image ir resize/resample, to tev vajadzētu saprast kā tur rīkoties... ā ja tu domā ka negribi instalēt progu jo ķipa liela, tad nerausties, tā ir maza un es viņu lietoju ACDsee vai windows picture&fax viewera vietā, ūber laba un freeware bet es ceru tam ateelam tad arii buus labaaka kvalitaate wai ne?? jo kad kaad es lasiiju forumaa kaad sarii prasiija tikai par bildi - un vinjam teica ka tas ir photoshopa darbs bet tas ir ljoti ilgi!! taa waitad naw?? Protams ka kvalitāte būs dirsā, ko ta tu gribi nevar jau kaut ko izstiept lielāku, nezaudējot kvalitāti! (nu labi var vektorgrafiku(flash), bet ne bitmapus(visas parastās bildes) Edited November 8, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
etn1es Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 (edited) nee bet es atceros ka tieshi sheit gigna forumaa kaads no moderiem ieraxtiija ka lai palielinaatu bildi ir 2 varianti: Var doties uz dator/bilzhu salonu tur to bildi palielinaas. Vai ar adobe photoshop paliidziibu to bildi palielinaat darbojoties ar katru pixeli!! Vai tieshaam neviens nezin?? EDIT: Piemeeram ja es veelos palielinaat kaut vai sho te bildi kaa lai es uztaisu lai vinjai buuutu izshkjirtspeeja 1024*768 vai vairaak!! bildei naw atshiriibas galvenais Kā Edited November 8, 2006 by etn1es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now