3BEPb! Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Nja ka patīk??Tikai ludzu neliekat to banu uz dažām dienam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Itka viss precizi pec pamacibas uztaisits,tikai vareji cilvecinju parmainit Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 burtiem citu krāsu vajadzēja, baltā diezgan saxīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 burtiem citu krāsu vajadzēja, baltā diezgan saxīga nu ja jau taa, tad fonts ari citr buutu dereejis un vispar - tikai laameri liek sitadas pildites signatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 SMIRD pēc pamācības step-by-step bez kādas izdomas. Vērtējums 1/10 - 1 par to ka vismaz pēc pamācības ir sanācis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Tieši šitāpēc es necienu tos, kuri no tutoriāļiem "mācās". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Tieši šitāpēc es necienu tos, kuri no tutoriāļiem "mācās". un kaaa tad vajadzetu macities ja nezina un nav kam paprasit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Tieši šitāpēc es necienu tos, kuri no tutoriāļiem "mācās". tad jau tu pats sevi ar necieni, jo skolaa tak arii viss notiek peec tutoritaaljiem, skolotaaja uz taafeles uzraksta formulu un tu ar taas formulas paliidziibu atrisini uzdevumu taapat arii programmeeshana un visi pareejie ar pc saistiitie shiti, neticu, ka tu neskatoties graamatas vai kkur citur pats visu esi iemaaciijies no zila gaisa, tjipo eksperimenteejot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 rekur mans pr0000 mākslas darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 tad jau tu pats sevi ar necieni, jo skolaa tak arii viss notiek peec tutoritaaljiem, skolotaaja uz taafeles uzraksta formulu un tu ar taas formulas paliidziibu atrisini uzdevumu taapat arii programmeeshana un visi pareejie ar pc saistiitie shiti, neticu, ka tu neskatoties graamatas vai kkur citur pats visu esi iemaaciijies no zila gaisa, tjipo eksperimenteejot... Piekriitu ! atradies te baigais briivmakslinieks ! Noz ila gaisa neko nevar radiiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ljoti liidziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Ir atšķirība vai izdara visu precīzi kā pamācībā un tas ka izdara ņemot vērā pamācību, bet savā - alternatīvā, savādākā veidā. Lai atšķiras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil-SlaYer Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 reku mans Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 reku mans Šis ir smuks (Ja pats esi taisījis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil-SlaYer Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 es tikai pats taisu.... saakumaa maaciijos no tutiem, bet tagad jau bez tutiem jau kaadus 3 meenessu Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ZBER--> priekš pirmā labi, bet nākamos mēģini taisīt ar lielāku izdomu.... cilvēks kas kādu mēnesi darbojas ar photoshop shito uztaaisīs 5 min... daļeji piekrītu extraordinary, lai darbs būtu labs ir jāieliek kaukas orģināls. ar laiku iemācīsies pielietot labāk arī efektus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) rekur mans pr0000 mākslas darbs Man patīk. Ļoti iekrita acīs tās sakombinētās krāsas... It īpaši kur no labās puses melna krāsa pāriet uz zaļganu .. ir ok Edited November 7, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Līdz ir ok tālu Personīgais ieteikums zverj`am - paskaties, izlasi, pamēģini vairākus tutoriāļus un tad paņem tās lietas, kas tev patika un izmanto uztaisot 1 sigiju, kas patīk tev pašam! Tici man tā būs labāk. gL, gaidu rezultātus Link to comment Share on other sites More sharing options...
3BEPb! Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Nju tā tagad uztaisiju pats savu pliz palurat un pasakat ka ir! Edited November 7, 2006 by 3BEPb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 reku mans Nu tad es beidzot uzzinu to trako optimistu tikai retajaa topikaa tu pasaki kaut kas sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
3BEPb! Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 Nju man jauni 2 tagad to veco delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) Nju tā tagad uztaisiju pats savu pliz palurat un pasakat ka ir! Fonā varētu būt kautkas saistošāks, fontu arī varētu kautkā ieblendot vairāk, kautkādu interesantu krāsu uzlikt nevis vienkārši melnu, myb vienkārši mazliet nomest opacity, rāmi var mēģināt gan burtiem, gan (ļoti ieteicams) visam sigijam citādi izskatās tā.. nu nekā. Nu kautkā tā, citādi izskatās pēc 5min darba, lai būtu forši imo jāpačakarējas ir minimums minūtes 15, man pietiek ar ~30-40 parasti, citi zinu ka kādu stundu ņemas P.S. Viss atkarīgs no tavas stila izjūtas Edited November 8, 2006 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ZBER šitie jau ir gandrīz tādi paši kā pirmais.....tam pimajam no jaunajiem fonts ir tīri tā neko, bet kā jau te teica samaini krāsas....fonu arī varēji uztaisīt labāku, jo sis atgadina iepriekšējo.... burtiem dažreiz labi izskatās spīdums, ta ka der arī to pamēģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil-SlaYer Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Nu tad es beidzot uzzinu to trako optimistu tikai retajaa topikaa tu pasaki kaut kas sux tape, ka daudzi taisa sigos 1 reizi, un priekss 1miem ir labi, un taadi kas jau baigi ilgi taisa sigus, tiem visiem ir lielaakoties baigi smuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 nuubi, lai straadaatu ar PS daudz maz sakariigi, ir jaaizprot programma, un kas ar to notiek. jaa, ir jaalasa tutoriaalji, bet tikai lai saprastu principus. PS ir programma, kuraa var panaakt labus rezultaatus eksperimenteejot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now