Jump to content
GIGN Forum

Screenshots

*venceso
 Share

Recommended Posts

man probleema tada ka es speleejot CS gribu dazhreiz utaisiit screenshotu tachu nezinu kaa..... es zinu ka citiem uzspiezhot F5 uzreiz uztaisas screenshots bet man nav nez kaapeec sad.gif

vai ir iespeejams kautkaa uzlikt uz kaadu pogu kad taisaas screenshots ???

P.S. negribu tur spiest to Print Screen tad tur jaaiet paintaa veel ut. baigaa chakareeshanaas!

aaa un veel nezinukaapeec man cstrike mapee saglabaajas taadi screenshoti kad ir spiests tab! skatiijos cfg failaa itkaa neko ar screenshotu saistiitu uz to pogu neredzeeju sad.gifbiggrin.gif

baigais teksts biggrin.gif

Nu nez.personigi es daru taa kaa tev nepatik.Spiezu PrtScr nolaizu cs apaksha ieeju painta un CTR+V tad File un Save un viis domaju ka nau nekads 4akars!

piemeeram es tur nozhauju paaris dzhekinju un es veel dziivs man tak vajag aatri uzspiet to screen un atkal speleet taalak nevi8s chakareeties ar to Paint sad.gif

P.S. varbuut kaads no jums zin kaa uzlikt uz kaadu atsevishkju pogu ??? dry.gif

Es te varu kautko ieteikt!

Nahuj tev tos screen!

Ieraksti Demo un esi laimigs apturi kura vieta gribi un taisi to Screen caur Paint!

Psc tocna ar smadzenem nedoma!

tu chista smiliez.de_2428.gif esi!!! ja es raxtiishu demo tad arii es screenshotus vareetu taisiit caur Fraps !!! tachu es atradu mekleetaajaa kaa uzlikt to screenshotu uz F5

bind "F5" "snapshot"

P.S. ŠO TOPIC SLEEDZAT CIET!!!!!!!!

Edited by *venceso

aaa un veel nezinukaapeec man cstrike mapee saglabaajas taadi screenshoti kad ir spiests tab! skatiijos cfg failaa itkaa neko ar screenshotu saistiitu uz to pogu neredzeeju sad.gifbiggrin.gif

baigais teksts biggrin.gif

ja taas ir tas tad tipa pie option un weel huinja bija multiplayer!! tipa ustaisa sreenshot ik peec katras mapes!

Kipa gudrishi saradushies. Tad kads vinam beidzot pateiks ka saglabat skrinu nevis caur paint? aa ok es.

1. Nospiezhot Print Scr screenshots nav jaliek uz reiz paint. tas saglabajas lidz nakamai print scr pogas spieshanai. (ctrl + c ari nodzesis screenu)

2. Pamekle csam kontroles pasha apaksha ir tada lieta ka "Take screen shot" nobinod kadu pogu velies.

3. Varbut tu tos screnus ar F5 jau esi sataisiijis daudz. Vnk nezini kur vinus atrast?

Kr4 , kad tev ir moments kuru gribi redzeet screen'aa piespied:

1) Pogu kas atrodas pa labi no back space

2) Vai arii kas atrodas (manaa gadijumaa) virs Instert

3) Pa diognaali uz augshu un pa labi no pogas Enter

4) Peec kaadaam 5 minuuteem tu attapsies ka taa ir 1 Poga - Print Screen SysRq

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2428.gif

Veel peec 10 minuuteem tev radiisies vajadziiba bildi apstiities!

Tad tu ljoti mieriigi ieiesi Paint.exe , Piespiediisi CTRL+V un screenu saglabaasi! cool2.gifsmiliez.de_2551.gif

Edited by n00ne

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...