QQ77izs Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 man ir UWC3 serveris bet vai var no vinja izveidot parastu PUB + XP krāshanu... tobiš es gribētu tā lai varētu krāt xp bet nebūtu pilnīgi nekādu extru... laI uzspiezjot war3menu neparādās neviena izvēlne... NU tjip PUB + Xp + nekādu pārējo opciju...? vai ta var izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 nah kko tadu tev vaig ? un ja to var izdarit tikai nezinu ka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 kaa? nu tu vnk gribi kuram vairak xp tas krutaaks? un lai nekadus lvl nedod neko.. vnk xp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 man ir UWC3 serveris bet vai var no vinja izveidot parastu PUB + XP krāshanu... tobiš es gribētu tā lai varētu krāt xp bet nebūtu pilnīgi nekādu extru... laI uzspiezjot war3menu neparādās neviena izvēlne... NU tjip PUB + Xp + nekādu pārējo opciju...? vai ta var izdarīt? Tu ķipo domā ka bez lvl bet vienkārši kad kāds nošauj pretinieku un pienāk xp ? P.S. Nedomaju, ka tas vaidzigs... P.S.S. Labāk saliec visadus citus labus pluginus: gag, lai var citiem pačikāt kontroles, dot naudu citiem u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts