ANALGINS Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 te kadreiz bija download sadala moviks, ja nemaldos 4iteri bet tas nav tas ko es gribu, ja kadam ir pieejas shim video (contrix part2 realoaded) iedodiet muzikus un dziesmas nosaukumus, ja var tad ari to mix ko vinji sameistaroja movija sakumaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 mlee nesapratu ko tu gribi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 ja tu rupigak palasitu tad saparastu ko es gribu te kadreiz bija download sadala moviks, ja nemaldos 4iteri bet tas nav tas ko es gribu, ja kadam ir pieejas shim video (contrix part2 realoaded) iedodiet muzikus un dziesmas nosaukumus, ja var tad ari to mix ko vinji sameistaroja movija sakumaa... vel kas neskaidrs ? ps dc esu meklejis, rezultats 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Loti zheel bet vairs nav. Es vismaz neatradu taadu muuviku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 varbut tapec ka tas ir dzests no download sadalas ?o.O vienk nereali patika tas sakums ko bija samiksejusi, ja kads atrod kkadu infu par to, pm pls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now