Madn.Y Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Nu ir tada proba,tip uzspelee jebkuru speeli ~5 minuutes un kompis vnk uzkaraas un nekas cits neatliek kaa vinju restarteet...Gribeetos zinaat kas par vainu :/Mo6 Pats Windows vainiigs,itkaa jau videnei nevajadzetu but vainigai...Enivei plzz help..Varbuut kadam arii ir bijis shitais shits... Jau ieprieksh paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 vīrusi visticamāk risinājumi: A. izskenē kārtīgi B. reinstall windows C. format c: -> install visu no jauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 (edited) LOL skaneeju katras 5h gandriz vai Enivei Paldies... Edited October 31, 2006 by Madn.Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 ir jau opcijas B un C BTW: Vai šīs spēles gāja norm agrāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Nu nesen tika jau taa izkidaats pc un vaina bija tajaa ka Maatesplate karst un tika ielikti papildus ventilaatori...Nu Neatceros Cik Ilgi,bet kad atvedam man vinju ~ 2 dienas gaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Tā tad ar ir tā vaina, ja karst kaut kas tad vai nu uzkaras vai momentāli rebūtojas. Kopmis vnk nevelk, kaut kas nav kā vajag moš kāds mēģināja overclockot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Madn.Y said: Nu nesen tika jau taa izkidaats pc un vaina bija tajaa ka Maatesplate karst un tika ielikti papildus ventilaatori...Nu Neatceros Cik Ilgi,bet kad atvedam man vinju ~ 2 dienas gaaja Man ar ventilatoru bija tas pats.. Tikai es nevis vedu lai man ieliek vel klāt papildus ventilatorus, bet iztiriju no putekļiem to pašu kas man ir. Un tagad jau kadu nedēļu viss ir kartībā nekādi restarti un nekaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Nu Itkaa tiiriju ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Ar itkā parasti ir par maz, tur vajag saspiesto gaisu izpūst tā ka visa istaba putekļos(tapēc to dara ārā). Bet tiešām svarīgi vai nav overclocing(uzdzīšana) taisīts, jo tad var notikt vēl ļaunāk - vispār izbeigties procis etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Kur var skatities vai overclocing ir taisits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) to tev vienkārši jāzin! Ir tāda proga EVEREST tur itkā var apskatīties un salīdzināt ar tiem datiem kas papīros rakstīti(ja tādi ir) nu tak ir jāsaprot pie kādas kastes pats sēž Edited November 1, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now