anfisa Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Nesaprotu, kas par lietu. Kā mēģinu apskatīties kāda chata history, izmet logu ar šādu tekstu: "Unable to launch web browser". Man jau agrāk bija tā, ka history vaļā vērās ļooooti lēni, ja vispār atvērās. Parasti kompis uzkārās un nācās talkā saukt maģisko ctrl+alt+del. Netā uzgāju http://forum.skype.com/lofiversion/index.php/t25832.html, bet es neko no tā nesapratu. Ko iesākt? Esmu izmisumā, man tiešām vajag to history . Ceru uz atsaucību, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 (edited) Tātad tur ir rakstīts : Atver Folder Options, kas atrodas, ja nemaldos, tad arī kontrolpanelī. Tālāk selektē logu augšā "File Types", sarakstā nobrauc līdz HTML un piešķir HTML programmu, kas vērs šo failu vaļā. Vai arī piekāp pie manis irc, u know Edited October 31, 2006 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Nu, man jau stāv kā HTML, caur to folderi verot vaļā arī atvērās, bet kad caur skype mēģinu atvērt, nekā =). Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Mosh biki ne pa tēmu... Es nevaru saprast kā var uzlikt lai neraksta to history? Tur pie opcijām tjipa ieķeksēju, bet vienalga viss tur saglabājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
gReenL1ne Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Tad atver valaa ar citu Web paarluukprograammu..piem. ja tagad ver valaa ar FireFox tad pamegiini ar Explorer..Ar to man iet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madn.Y Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 LOL Vaina nav Interneta paarluukaa,bet gan uzstaadijumos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Mosh biki ne pa tēmu... Es nevaru saprast kā var uzlikt lai neraksta to history? Tur pie opcijām tjipa ieķeksēju, bet vienalga viss tur saglabājas Tur nav jāieķeksē, bet jāizvēlas, lai nesaglabājas. Un vēl pamēģini varbūt izdzēst history un tad varbūt kaut kā.. nez. Nevar būt, ka saglabājas, ja ir uzlikts, lai nesaglabājas. gReenL1ne, man ne ar vienu never (nu, tad, kad caur skype mēģinu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now