GooD`MeN Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Ģimenei LMT(Okartes) man jau 5gadus TELE2(Zelta Zivs),lai gana 2reiz esmu mob.papisis ar visu nummuru,bet ir iespeja Rigā,nummuru atgūt Zvans draugam pa 2santim pa sms vai 2sant/min zvans draugam arii neslikti...Ja perk pa 7Ls arii neslikti,pa 11santimi runaa kaut vai 2dienas uz ZELTA ZIVI ,ja klausuli nenoliec Link to comment Share on other sites More sharing options...
prisoner Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT jau 2 gadus... TELE2 nestāv blakus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Pirms 5 gadiem, kad dabūju 1. mobīlo, tas bija viens no pirmajiem mazcenas ar tele2 pieslēgumu. Es teikšu, ka tanī laikā tele2 bija pilnīgs . Dzīvojot ~ 5km no Rīgas robežas man telefons bija jātur speciālā kastītē ~1.5m augstumā pie paša loga, lai man būtu kautkāda nebūt zona, lai man varētu vispār piezvanīt. Un vaina nebija telefonā, tika pārbaudīti arī citi un tieši tas pats bija. Un tad, pēc tā viena gada lietošanas, nomainīju telefonu un tīklu, tobiš paņēmu okarti. 3 gadus ar okarti nodzīvoju, nekādu problēmu, tagad gads ar LMT pieslēgumu un esmu apmierināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT DA BEST!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Atbalstu LMT. Pats lietoju Okarti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 BTW, runajot par LMT, nezinu ka jums, bet man diezgan biezi nestradaja WAPs.. nevareju netu pabroset no mobila... Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 BTW, runajot par LMT, nezinu ka jums, bet man diezgan biezi nestradaja WAPs.. nevareju netu pabroset no mobila... Beefy Maybe telefons vainiigs, varbuut tu esi 1 no 1000 cilvekiem, kam wap nestradaa, nu nezinu, man smartphone ar wap stradaa taa kaa mazais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Man ir TELE2 jau kaadus 3 gadus , saakumaa ZELTA zivtiņa bija , gribējās internetu telefonā [GPRS] , paņēmu pieslēgumu . Nekādu problēmu NAV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 MAN LMT (jau 7 gadus) + formula8 = nu riidziniekiem nevareetu buut nekaads iipashaas atshkjiriibas tiikla paarklaajumaa, bet taa kaa man sanaak mazaak vai vairaak buut laukos, tad der vieniigi LMT Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT - paareejie atstoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 zelta zivetele.. tele2. nesūidzos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT (kaut kādus 5 gadus laikam) ar kaut kādu atlaižu līmeni un viss forši. Vienīgais dažreiz atslēdz telefonu, lai gan pēdējā brīdi samaksā, bet tādas tik 2 reizes laikam bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT, neko citu nēesmu mēģinājis, bet esmu apmierināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT (kaut kādus 5 gadus laikam) ar kaut kādu atlaižu līmeni un viss forši. Vienīgais dažreiz atslēdz telefonu, lai gan pēdējā brīdi samaksā, bet tādas tik 2 reizes laikam bija. Maybe aizej uz banku un tev uzstaisiis pa taisno parskaitiijumu, un vispaar bez problemaam dziivosi, protams, ja tu maaki kontroleet savus reekinus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT (O-Karte) k-kadus 3 gadus un taads suuda tele2 var iet ... jo sakaru kvalitate butiski atskiras! visai gimenei lmt tad sanak kad japiko sava starpa ar nav daudz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 Maybe aizej uz banku un tev uzstaisiis pa taisno parskaitiijumu, un vispaar bez problemaam dziivosi, protams, ja tu maaki kontroleet savus reekinus santimupiseejs biifs saka, ka automatiskais parskaitijums maksa 0.30Ls - viens alins! Taa luuk! Es paliku dusmigs uz LMT, jo biju izbraucis no LV, atbraucu atpakal - izejosie slegti.. atnaca rekins.. fine, samaksaju un pec 1h atseldza telefonu.. tad aizgaju pie siem, a vini gribeja soda naudu par pieslegsanu atpakal. es teicu - ejiet dirst, nemaksasu nekadu soda naudu... fot sodiet pasi sevi.. nevaresu parunat, nevaresiet man rekinu stadit! A sie citie rieksti - vienalga atsuta rekinu par 10Ls kaut gan nesmu telefonu pat roka turejis! Nu sto, es paliku pavisam dusmigs un eju uz TELE2 ar numura saglabasanu, a sitie pilnigi maukas, neljauj pariet, jo tipa dati nesakrti. Sodien aizgaju pie viniem, samaksaju to fucking soda naudu (riktigi dusmigs), mans telefons saka stradat, bet tagad vismaz varesu pariet uz TELE2, jo esmu dusmigs uz tiem riiikluravejiem un tapec, ka vini teica, ka patiesai atteikuma iemesls esot bijis tas nesamaksatais sods un karoce vini ir pimpausi un es pierunasu pec tam ari savu sievu pariet uz tele2 un savus vecakus un savus bralus un lai tad vini suka pipeliites un sanem par daudz naudinam mazak katru menesi! EVIL BEEFY! Un vel es dabusu mazcenas mobilo televonu v7 vai l7 kurqa ir mp3 un kurs man patik! JEJE! un vel parejot uz tele2 dabusu 5ls atlaidi sarunam 8 menesus (reali kruta, ne... pec tam varesu pariet uz biti un dabut vel bonusus ) Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 smuks sviestins! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT. galvenais iemesls - cienījama firma ar normālu attieksmi pret klientu. vajadzības gadījumāvar piezvanīt un pāris minūšu laika vienoties par rēķina termiņa pagarinājumu uz mēnesi :/. Strādā bez traucējumiem, lielākais pārklājums. Dikti labi atmiņā sēž mana mocīšanās ar TELE2 attieksmi un sakaru kvalitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Okatre Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 santimupiseejs biifs saka, ka automatiskais parskaitijums maksa 0.30Ls - viens alins! Taa luuk! Es paliku dusmigs uz LMT, jo biju izbraucis no LV, atbraucu atpakal - izejosie slegti.. atnaca rekins.. fine, samaksaju un pec 1h atseldza telefonu.. tad aizgaju pie siem, a vini gribeja soda naudu par pieslegsanu atpakal. es teicu - ejiet dirst, nemaksasu nekadu soda naudu... fot sodiet pasi sevi.. nevaresu parunat, nevaresiet man rekinu stadit! A sie citie rieksti - vienalga atsuta rekinu par 10Ls kaut gan nesmu telefonu pat roka turejis! Nu sto, es paliku pavisam dusmigs un eju uz TELE2 ar numura saglabasanu, a sitie pilnigi maukas, neljauj pariet, jo tipa dati nesakrti. Sodien aizgaju pie viniem, samaksaju to fucking soda naudu (riktigi dusmigs), mans telefons saka stradat, bet tagad vismaz varesu pariet uz TELE2, jo esmu dusmigs uz tiem riiikluravejiem un tapec, ka vini teica, ka patiesai atteikuma iemesls esot bijis tas nesamaksatais sods un karoce vini ir pimpausi un es pierunasu pec tam ari savu sievu pariet uz tele2 un savus vecakus un savus bralus un lai tad vini suka pipeliites un sanem par daudz naudinam mazak katru menesi! EVIL BEEFY! Un vel es dabusu mazcenas mobilo televonu v7 vai l7 kurqa ir mp3 un kurs man patik! JEJE! un vel parejot uz tele2 dabusu 5ls atlaidi sarunam 8 menesus (reali kruta, ne... pec tam varesu pariet uz biti un dabut vel bonusus ) Beefy Tu vnk esi neveiksminieks, man liekas pat 1 no 100000 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LaMaTa. tā kā telefons ir dienesta, tad sanāk vislētāk - neko nemaksāju pašam skapī mētājas teles pieslēgums - lai tak viņi iet dirst ar saviem tarifiem (30-40 ls meenesii stabili) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 pašam skapī mētājas teles pieslēgums - lai tak viņi iet dirst ar saviem tarifiem (30-40 ls meenesii stabili) skarbaa patiesiba par tele2 "leetajiem" tarifiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Visiem viņiem tarifi ir ^#@^7%$&. Ņem vienu vai otru, tik un tā beigās +30ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 saakumaa bija T2 (zz) tagad LMT(amigo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 LMT - O-karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now