hUr Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 Haya [vairak vai mazak visi spameri] te raxta tads speletajs ka hUr, nez mosk jus zin man , bet tikpat mosk ar nee! Tad nu ta cienijamais zivs kungs , sedeju es pie galda , edu keksu, un domaju par sexy, kamer mani partrauca, kakis kas zivi stiepa pari virtuvei, un tad atceros par, tevi [cienijamo zivs kugu], tici vai ne ta tas bija un ko tu padarisi Ta ari izdomaju uraxtit [zinu ka pec tam to nozeloshu, bet tas ta ] !! Dazi iemesli kadel varetu man iedot, neiedot tiesibas: nu taka pazistu dazus adminus [uz cienijama zivs kunga servera] ari dzive , varetu vinjus dazadi ietekmet: 1.Hainy -izaicinat vinju uz dueli -un sagraut vinju gan garigi , gan morali ka ari fiziski 2.Lirels - sadzert ar vinju ta lai nakama dienu par Cs nemaz nedoma 3. Ads - nu jus jau pasi zinat ko ar Andzu [Ads] var izdarit paris alus pudeles + vel iekaustit vinju, ja neklausis jums vinhs 4. Zephyr - tam jau pietiks ar to ka es izmaksashu uz ELTRU [interneta klubs] pa nakti, redzes nakama diena bus miers no vinja ___________________________________________________________________________________ 5. Nu ar tiesibam ir bijsui pieredz, gan uz to pashu gign servera, gan ari apollo, bet patreiz ir tikai uz 5point servera tiesibas [ tur dabuju tiesibas sagraujot Ads dueli ] 6.Iemesls kadel varetu nedot butu tads, ka del tiesibu parpluduma [cienijamais zivs kugs], butu izdomajis man jau dot tiesibas , bet tad Ads tas nonemtu , del manim [negribetu satikt Ads pec tam kadas dienas >>>>7<<<<< par sekam neatbildu] 7. pirmos 4. noradijumus varetu izdarit teiksim reizi menesi 8. + tas ........., bet tas ta! Velamas tiesibas [rakstishu ka bija vecas komandas] : ak, avk, avm, avb[ nemaz ar nevajag , tik dikti, bet tomer ], ak, atsay, aslap - tas varetu but butisKAKAis komandas kuras gribetu, bet nevienu nesitishu ja iedos vel kadas [ ja vispar iedos, par ko es nedaudz shaubos, bet tas ari ta! ] Tas ta iisumaa , varetu bus viss ! for All Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 Nezinu vinu , un laikam arii negibu zinaat .... Nu godiigi sakot neesu tevi redzeejis , lai jau spriez admini , ZIVS KUNGI Vareeji jau iztikt bez tiem garajiem textiem , tavai zinaa6anai Hainy un Lirels ir bra4kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted January 25, 2004 Author Report Share Posted January 25, 2004 Tavai zinashanai , es to zinaju, a kas par to ka vinji bra4kas? P.S Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 par hainiju tu diezvai labi speelee. Ja es tevi nezinaatu tad domaatu ka tev kaadi 12 gadi (peec pieteikuma spriezhot).... no savas puses neko likt negribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 Cik tad tev hUr ir gadinju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 nu par hainiju vins labaak toch nespele , es vel redzeju kaa vinji dueli uz zeona servera sepeleja !(hainijs vinju iznesa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo~ Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 Nu nu hUr... Par hainy labaax? Gribi uzprasiishu Hainy pa 6ito lietu? Lai dabuutu tiesiibas tak nevaig shitaa pluutiit! Tev ar 5point nepietiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 hUr, , tu un labaak par Hainy speelee ? nedirs, ok ? Blae cik esmu redzeejis tevi uz GIGN servera, tad tavu skilu es veerteeju ljoti zemu, un ziimuli raut arii nevajag... un veel vienu admin/vote tiesiibu liekeedi es domaaju , ka arii nevajag uz GIGN servera, (manas domas) P.S. ja esi tik kruts, mozh gribi 1vs1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 paliigaa es gribu buut kruts bet man nesanaak,ko dariit? hmm....te gan var redzeet cik gudri ir cilveeki. vinjsh nemaz ar neteica ka vinjsh speelee labaak par hainy. bet teksts tapat murgains sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted January 25, 2004 Report Share Posted January 25, 2004 hmm kursh ta par hainy labaak nespelee ? pipec Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 da dzhekam tikai vajadzeeja ar kaut ko izcelties , dirseeji (protams visi baraa ka ) tie bija meli , taapeec vareeja 1 - 2 cilveeki uzdirst shitam vareetu dot tikai vote , jo nekaadus lielos iemeslus nepaskaidroju tikai to ka iznesis *Dievu* Ads vispaar spam nerullez 4ever + beidziet dirst nabagam virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 shitam vareetu dot tikai vote , jo nekaadus lielos iemeslus nepaskaidroju tikai to ka iznesis *Dievu* Ads infusion kāda ir tava vērtību skala, ka tu tik dāsni izdomāji, ka viņam var dot tikai vote? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted January 26, 2004 Author Report Share Posted January 26, 2004 1. Gribetu redzet kura vieta es esmu rakstijis to, ka speleju labak par Hainy? [liekas ta ir dienas aktuala tema] 2.KaAh tas bija zinamos apstaklos kados es speleju ar Hainy dueli [netaisos skaidrot kados, un vispar man po.. vai vineju vinjam vai ari zaudeju] 3.Leo uz priekshu satiec Hainy [ja jau tu vinju ta pazisti] stasti ko gribi vinjam [zinu ka Hainy ir cilveks ar humora izjutu] !! 4.Leo es ta gribetu tevi nolikt, bet ne par to ir shis stasts [ja vien esi tas Leo par ko uzdodies, par ko es neshaubos] 5. tos kuri NO P.S Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 tad kad runaaji ka tu vinju sagrautu. p.s. ..... .......... . ... ...... .... .. .. ..... ....... ... . ..... ....... ..... ...... ..... ..... ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted January 26, 2004 Author Report Share Posted January 26, 2004 + tur bija minets ka es vinju "sagraushu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 nee. tur bija mineets ka tu vinju sagrausi nevis 'sagrausi'. Paskaties pats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Nee vinsh teica, ka "sagrauzi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 hur rulle ) Par To ka Hur mani iznesa gan ir taisniiba ( Tur nav jaabuut lielam Papucim ) Bet druscinju aizmirsa piemineet ka nabadzin6 Ads tajaa bridii bija drusku komaa ... un vinjam ljoti gar6oja BEER Bet hur ( Mazais Kranciitis) to bezkauniigi izmantoja..... .............. Par Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Nu beidz tagad attaisnoties, ka biji koma. Labaak buutu palielijies kuru vakaru neesi bijis komaa Ads skaidraa, bez (minimums) 4 alus pudeleem-rrrrreta paraadiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 eh redbull get a life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts