cash^ Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 mums gan iesveetiibu laikaa skolaa viena vecene salauza roku, owned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 pēc manis veidotās atrakcijas, kur finālā bija jaizlien pa galda apakšu... meičai virsū uzkrita galds, viņa gribēja to lietu padarīt visātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Man bija jaaeed abols kurs bija abeerts vis ar saaali un miltiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 atceros, ka manā vecajā skolā gāja nopietnas runas par to, ka jāiebaro desmitajiem viagru. sazin kā viņiem izgāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 atceros, ka manā vecajā skolā gāja nopietnas runas par to, ka jāiebaro desmitajiem viagru. sazin kā viņiem izgāja Rofl to es gribetu redzet atceros, kad es 10 kad iesvetiiju skuvu visiem kaajas bez jautajumiem, un tie kas baigi pretojaas dabuuja vaksaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Rofl to es gribetu redzet atceros, kad es 10 kad iesvetiiju skuvu visiem kaajas bez jautajumiem, un tie kas baigi pretojaas dabuuja vaksaciju psc viniem noteikti taads pazors bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 psc viniem noteikti taads pazors bija Nuu nedaudz laikam jau bija, bet peec tam vinji apgerbti tika iemesti auksta dushaa, ta ka probleemu pietika Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 laba bilde tas blakus laikam vinja princese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 muus iesvetiibaas nomeetaaja ar vecaam olaam un veel lika ar slotu shaut piiles pa logu un peectam jaut. vai kadu noshava ja teica nee tad bija jaiet veel shaut kameer noshauj bet ja pasaka jaa ir jaiet pakalj galjai, kameer neatnes galju istabaa netiek protam gudrakie aiziet uz veikalu un noperk kadu desu un viss notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Mums skolā vispār tādas iesvētīšanas nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 naakoshgad mani iesveetis , diez ko shie man izdaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
gReenL1ne Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Tu tads patiesiiba izskaties vai teelo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Kad Tu mācījies RCHV, tad jūs iesvētīja (vispār vai bija iesvētīšana?). Tagad tur nekas tāds cik zinu nenotiek Aizvien viss notiek, pietam pilnā sparā un turpinās stuffs no macho laikiem - apmētāšana ar sūdiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now